2777
2789
ممنون عزیزم حتما امشب باید بخونم؟

نه همینجوری گفتم دلت آروم شه

هروقت بخونی مهم نیست

اما خب خیلی عالیه دوست داشتی بخون

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
این باره سومع جوابت مینویسم اگ خدا بخاد ارسال بشع😐😐😐مرگ و زندگی دست خداس ولی خدارحمتش کنه به موقع ...

مرسی عزیزممم...تازه پیامت هم نیومده برام اومدم گروه رو خوندم دیدم پیامتو...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها من اینو چندماه هرشب انجام میدم .گفتم بفرستم اگ خاستین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نه همینجوری گفتم دلت آروم شه هروقت بخونی مهم نیست اما خب خیلی عالیه دوست داشتی بخون

سلام الی جون خوبی چ‌میکنی؟؟؟

من همه رو انجام دادم فقط صلوات و استغفرالله عقب موندم ک قول میدم جبرانشون کنم ب زودی بقیه رو دقیق انجام دادم

سلام الی جون خوبی چ‌میکنی؟؟؟ من همه رو انجام دادم فقط صلوات و استغفرالله عقب موندم ک قول میدم جبران ...

سلام فاطمه😍😍

اولین روز زمستون بخیررر😍

انشالله این زمستون زمستونی باشه ک تااخر عمر شیرینی برآورده شدن حاجاتات تو این فصل تو دلت بشینه و ازش ب خوشییی یاد کنی😍هم برای تو هم برای همه بچه ها😍

منم صلواتامو خوندم و انشالله تا شب هم اگه بتونم میخونم😍

سلام فاطمه😍😍 اولین روز زمستون بخیررر😍 انشالله این زمستون زمستونی باشه ک تااخر عمر شیرینی برآورد ...

سلام خوشگلم خوبه حالت؟؟؟

نماز حشرت زهرا رو قراربود بخونی،شروع کردی؟؟؟

ان شاالله ک برای توام خدا قشنگ بچینه دختر قشنگمممم

مرسی از دعاهای قشنگت زیبا جان❤️😘

سلام خوشگلم خوبه حالت؟؟؟ نماز حشرت زهرا رو قراربود بخونی،شروع کردی؟؟؟ ان شاالله ک برای توام خدا قش ...

سلاممممم خوشگللل

تو چطوری؟

بابا حواست نیست ها نماز حضرت زهرا(س)رو ۲۴ ام شروع کرده بودم البته از روز پنجم دیگه نخوندم.حالا بازم وقت شه میخونم

سلام خوشگلم خوبه حالت؟؟؟ نماز حشرت زهرا رو قراربود بخونی،شروع کردی؟؟؟ ان شاالله ک برای توام خدا قش ...

❤😚😙😍😘😗

سلاممممم خوشگللل تو چطوری؟ بابا حواست نیست ها نماز حضرت زهرا(س)رو ۲۴ ام شروع کرده بودم البته از رو ...

من تاریخا مگ یادم میمونه خاهررررر....

خب چرانشد بخونی ؟؟

حتما ی چیزی هست بیخیال نگذری ازش باشه؟؟؟