2777
2789
عزیزم، من یه مدت هر روز سوره تکویر میخوندم برای اینکه اگه سنگینی روم هست درست بشه، بعد از یه مدت یه ...

یه دنیا ازت ممنونم دوست عزیزم به حاجات دلت برسی بحق حضرت زینب.چشم میخونم.ما همش توخونمون دعوا میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فااال ت اروت و قهوه منبعش شیطانی هست اما واقعی و علمی هست ب شرطی ک آدم متبحر بگیره  من گرفت ...

منم گفتم شاید میخاد تلافی کنه...

ی جایی شنیدم میگف ف.ال نگیرین وقتی اسم میدین دارین بهشون کد میدین😅😅

پسش ادم قابل اعتمادی گرفتی؟

ترسیدم گفتی اینا شیطانین

❤❤❤ عزیزمم منم تموم کردماااا. نتونستم رو پیام بالات ریپلای کنم😁 تو هم تندتند صلواتاتو بفرست ک با ...

ببخشید من انقدر ررررررر خسته بودم بیهوش شدم🥹🥹

ولی صلواتا گروهی رو همیشه تموم میکنما😅😅

ان شاالله ک قبووووول باشه❤️❤️❤️

ب منم میگ میزاریش کنار خودت...ینی الان... نمیخام بزارمش کناررررر..نمیخامممم

بابا فکرکنم همه رو یکی میگه😐

شاید قاطی کرده منوتو رو

حس میکنم اساس رو درست میگه ولی ن کامل

اخه دوستم گفتم بیاد بپرسه وقتی پرسید اینا اصلا باهم دعوا نکردن هیچوقت گفت شما باهم دعوادارین یا ناراحتی چیزی بعدگف ن گف ولی یکی این وسطه و این حرفا دوستمم گفت این حرفاش چرتن.

منم گفتم شاید میخاد تلافی کنه... ی جایی شنیدم میگف ف.ال نگیرین وقتی اسم میدین دارین بهشون کد میدین ...

اره آدم‌ خوبیه 

من طاقت نیاوردم فا.ل گرفتم.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
یه دنیا ازت ممنونم دوست عزیزم به حاجات دلت برسی بحق حضرت زینب.چشم میخونم.ما همش توخونمون دعوا میشه

شما هم بخون انشالله درست میشه عزیزم، برای دعوای توی خونه هم سعی کن یس هدیه به حضرت زهرا بخونی به غذا یا قند که همه ازش میخورن فوت کنی هر روز به نیت آرامش توی خونتون، من هر وقت توی خونه آشوب میشه یس به نیابت از شهید هادی هدیه به حضرت زهرا میخونم خیلی زود جو آروم میشه، انشالله هممون کنار هم به حاجت هامون برسیم به حق صاحب این روز😍🌹