2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما هم بخون انشالله درست میشه عزیزم، برای دعوای توی خونه هم سعی کن یس هدیه به حضرت زهرا بخونی به غذا ...

چشم عزیزم.این خیلی خوبه منم انجامش میدم ممنونم گلم که کمکم میکنی به حق حضرت زهرا ان شالله حاجت روا بشی وهمیشه در آرامش وآسایش باشی .

شما هم بخون انشالله درست میشه عزیزم، برای دعوای توی خونه هم سعی کن یس هدیه به حضرت زهرا بخونی به غذا ...

برا دعوای تو خونه

من جدیدا امتحان کردم خیلی عالیه

۳تا توحید هدیه به امام زمان عج

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

میبینم ک از حالت روح بیرون اومدی شدی یکی ازما😍😍😍😍

مرسی ازت ک کمک میکنی و باهامونی😘❤️

سعی کن قوی باشی و خودت وابسته نشون ندی.

خیلی سخته دیگع خسته ام از قوی بودن مصیبت عزیزانم زیاد دیدم تو زندگیم دیگه دارم میپوکم.دستام لرزش گرفته تپش قلب گرفتم. 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها من دور اول ختم صلواتم امروز تموم میشه چندتا حاجت محال داشتم یکیش مستجاب شد یکیش هم ازدواج با عشقم بود که برعکس شد میگه کات کنیم میخوام با یکی دیگه ازدواج کنم به نظرتون دور بعدی شروع کنم ؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.