2777
2789
بچه ها من دور اول ختم صلواتم امروز تموم میشه چندتا حاجت محال داشتم یکیش مستجاب شد یکیش هم ازدواج با ...

نازنین همیشه میگه دور دوم و سوم رو شروع کنید

ببین برا اینکه خدایی نکرده پشیمون هم نشی بعدا

بگو خدایا من میخوام برتم خیرش کنی ولی در نهایت به رضای تو راضی ام.

این اصرار نکردنه خیلی مهمه گاهی ما اصرار میکنیم تهش ضرر میشه.بگو برام خیرش کن دوسش دارم و اینا ولی اگه واقعا راهی نداره راضی ام و دلسردم کن.

ببین نتیجه صلوات هرچی نباشه ارامش و امرزش هست

و این ارامشه خودش یه دنیا می ارزه.

باتوکل به خدا شروع کن

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
نازنین همیشه میگه دور دوم و سوم رو شروع کنید ببین برا اینکه خدایی نکرده پشیمون هم نشی بعدا بگو خدا ...

ممنون عزیزم چشم همین کار میکنم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من دور اول ختم صلواتم امروز تموم میشه چندتا حاجت محال داشتم یکیش مستجاب شد یکیش هم ازدواج با ...

اره عزیزم حتما شروعش کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خداروشکر که یکیش برآورده شده بله حتما دور دوم رو بردار ان شاءالله حاجتهای دیگت به زودی برآورده میشه...منم آخرای دور اولمم ولی دریغ از یه نشونه از حاجتروایی برعکس همه چی بهم ریخته!!!

خداروشکر که یکیش برآورده شده بله حتما دور دوم رو بردار ان شاءالله حاجتهای دیگت به زودی برآورده میشه. ...

فدات به نظرت اینکه یکیش برعکس شده یعنی چی

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
به نظرت اینکه یکی از حاجتام برعکس شده یعنی چی

نمیدونم عزیزم...ولی هر جوریه ادامه بده..میدونی ک منم شرایطم بدتر توعه ولی امید داشته باشیم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ببخشید من انقدر ررررررر خسته بودم بیهوش شدم🥹🥹 ولی صلواتا گروهی رو همیشه تموم میکنما😅😅 ان شاالل ...

راحت باش عزیزم😍افرین😍انشالله عزیزم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
فدات به نظرت اینکه یکیش برعکس شده یعنی چی

باور کن برای منم یا شرایط بدتر میشه یا به قول تو برعکس میشه به قول دوستان مثل خونه تکونی میمونه اول وسایل و اسباب خونه رو میریزی وسط بهم میریزی تا خونه رو تمیز کنی بعد با نظم وسایل خونه رو بچینی شاید این حاجتت نیاز به زمان و مقدمات داره صبور باش و به خدا امید داشته باش ببین خدا چه برنامه ای برات داره ما تنها کاری که الان میتونیم بکنیم همین دعا و ختم و متوسل شدنه دیگه بقیش رو بسپاریم به خدا...

@elmira_ea   امروز میخام ختم استغفار شروع کنم😁😁😁 دعاکن بتونم فقطططط 😅😅😅

چشمممممم

افرررررین😍😍😍😍حتماااااا شروع کن تو میتوووونی😍😍😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
باور کن برای منم یا شرایط بدتر میشه یا به قول تو برعکس میشه به قول دوستان مثل خونه تکونی میمونه اول ...

اره درست میگی عزیزم توکل ب خدا پس من ادامه میدم

خیلی سخته دیگع خسته ام از قوی بودن مصیبت عزیزانم زیاد دیدم تو زندگیم دیگه دارم میپوکم.دستام لرزش گرف ...

میفهمم چی میگی😔😔😔

ولی ببین دنیا اینجوریه هرکی بدونه دوسش داری از خودش ب عنوان تنبیه استفاده میکنه هرنقطه ضعفی نشون بدی اونا استفاده میکنن..

یادمه بهش گفتم صادقانه میگم ک صدات برام نقطه ضعفه وخیلی دوسش دارم بااینکه هرروز بین حرفامون ی ویس میداد ی مدت ویس نفرستادمنم هیچی نگفتم اون روز ک گفتم پیام داد ی ویس بیربط فرستاد همیشه وقتی خیلی حرف داشت ویس میفرستاد ولی اون روز فقط میخاست از صداش استفاده کنه.

ببین همینقدر بی رحمن

فکرمیکردم باهمه فرق داره برا همه ادما پناه بود گفتم محاله پناه برا من نباشع....

ولی خب پا خودش وسط بود...

میدونم متقاعدنمیشی

نمیگم دوسش نداشته باش چون میدونم نمیشه تا دل خسته نشه نمیشه.

همین من ک ی وقتایی حرفای منطقی میزنم زورم ب سردل خودم نمیرسع...

میگم بدونی توتنها نیستی و کاری نمیشه کرد💔

ای جاااااااان قبلاهم گفتی حاجت گرفتی.

بنظرم شروع کن من دور سوم چهارمم 😅😅😅

نمیشه اون حاجتی ک گرفتی بهمون بگی؟؟