2777
2789
حالا جواباش درست بود؟ ببین من هیچوقت اعتماد به این حس ششمی ها ندارم هیجوقتم حتی اسمم بهشون نگفتم ...

مااصلا اسم ندادیم ک حالا من اسمم معلومه ولی ملکه حتی اسمش مشخص نیس‌‌.

اینکه درست گفته یان والا زمان بایدبگذره.

برامن بااینکه حرفاش باید برام تلخ می‌بود ب دلم نشست😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتقاد ب فا.ل تار.وت دارید؟

فا .ل برا سرگرمی میگیرم ولی درکل اعتقاد کامل جز ب قران ب هیچی ندارم.

اما ف. ال میگیرم خودم ی خورده یعی میکنم موارد خوبش جذب کنم..

توفا.ل گرفتی؟!

میگن ف. ال گرفتنم بعضی موارد کار بااجنه و شیاطینه اونایی ک اسم مادرمیپرسن مخصوصا

مااصلا اسم ندادیم ک حالا من اسمم معلومه ولی ملکه حتی اسمش مشخص نیس‌‌. اینکه درست گفته یان والا زمان ...

ببین من یه جوری حواسم پرته داشتم همزمان به سرکتابم فکر میکردم🤣

وگرنه میدونم حس ششمی اسم.نمیخواد

چرا واقعا من اینجوری گفتم😫🤣

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
فا .ل برا سرگرمی میگیرم ولی درکل اعتقاد کامل جز ب قران ب هیچی ندارم. اما ف. ال میگیرم خودم ی خورده ...

فااال ت اروت و قهوه منبعش شیطانی هست اما واقعی و علمی هست ب شرطی ک آدم متبحر بگیره 

من گرفتم گفت جدا نمیشید و اون انگار داره تنبیهت میکنه و بین تو و یکی دیگه تو رو انتخاب میکنه میگه جداییتون ب این سادگی ها نیست و اصلا جدایی نمیبینم بینتون

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اعتقاد ب فا.ل تار.وت دارید؟

اصلا به هیچ فا   لی اعتقاد ندارم

ولی خصوصا این نوع فا      ل رو حس میکنم با متافیزیک سروکار داره میترسم ازش

فداتشم زنده باشی❤️😘

❤❤❤

عزیزمم منم تموم کردماااا. نتونستم رو پیام بالات ریپلای کنم😁

تو هم تندتند صلواتاتو بفرست ک با هم برنامه امروزمونو تیک بزنبم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اصلا به هیچ فا   لی اعتقاد ندارم ولی خصوصا این نوع فا      ل رو حس میکنم ب ...

نظر شما چیع به نظرتون دروغ گفته خواستگاری؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اینی که میگید فالگیره؟

نمیدونم والا عزیزم...تو این تاپیک اومدی تو؟ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

آره .اون یه نفرم از فامیل هاست.غریبه بنظرمن هیچ وقت اینکارو نمیکنه.هرچن روز یبارتخم مرغ میزاره لای گ ...

عزیزم، من یه مدت هر روز سوره تکویر میخوندم برای اینکه اگه سنگینی روم هست درست بشه، بعد از یه مدت یه روز مامانم داشت کتابخونه ی اتاق رو مرتب می‌کرد توش یه دسته مو پیدا کرد، مویی که مرتب قیچی شده بود، شبیه موی من بود ولی من موهامو قیچی نکرده بودم بذارم توی کمد، بعدا توی نت خوندم که یکی از اثرات سوره تکویر اینه که اگه مداومت کنی اگر سحر توی خونه یا مکانی که هستی باشه پیدا میشه

نظر شما چیع به نظرتون دروغ گفته خواستگاری؟

نمیدونم والا گاهی خیلی سخت میشه مردها رو فهمید.مامانش میدونه محرمید بهم؟میکم یه چیزی این چندوقت که محرم بودید هیچ پیش اومد از اینده بگه؟

ببین یه نمازی هست اسمش نماز استخاره هست تو نت بزنی میاره اخر نماز باید چندین بار بگی استخیربالله...

روشش درستش رو توی نت ببین

اون نماز میگن هم برا فهمیدن مثلا خواستگارت چطور ادمیه

همکلا برا پیدا شدن یه امرپنهان خوبه

چندبار بخون ببین توکل بخدا شاید اصل قضیه معلوم شد چیه

توکلت بخدا باشه

چنین نیز نخواهد ماند...

ب منم میگ میزاریش کنار خودت...ینی الان... نمیخام بزارمش کناررررر..نمیخامممم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نمیدونم والا گاهی خیلی سخت میشه مردها رو فهمید.مامانش میدونه محرمید بهم؟میکم یه چیزی این چندوقت که م ...

مادرش نمیدونه 

خیلی از آینده مشترک میگفت 

باشه عزیزم ممنون