2777
2789
ای جااانم .ان شالله عروس خانوم خوشگل

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

قریونت برم مننننن😍🥰❤️ من ب جز سوره ها هزارتاصلوات مونده ک میفرستم... پخش سوره ها خراب اندرخراب ش ...

سوره عنکبوت برا چی خوبه؟سوره محمد اخلاقو خوب میکنه؟گوش کنیم یا خودمون بخونیم؟منم باطل السحری که نازنین گفته یکی دو روز نتونستم نمازمو اول وقت بخونم چون یه جایی بودم نشد میخواستم از اول شروع کنم بعد گفتم خدا بخیر کنه الان دارم ادامه میدم تا 40 روز بشه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس صددرصددروغ گفته ک اذیتت کنه... رابطتتون چطوره؟؟ میبینیش؟؟

اره تا الان خونش بودم امشب اومدم خونه خودم تا جمعه 

رفتارش بهتر شده 

چرا اخه دروغ گفته کسی که تا هفته قبلش برام میمرد چرا یهو اینجور شد.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
وای ی اهنگی میزنه...چقد این اهنگو دوس داشت........😢دلم براش تنگ شده

کجایی چ کردی؟؟؟

شرمنده من همراه مریضم دیگه پرستارو اینااومدن برا دارو ...

خوبی؟؟

قربون دل قشنگت قشنگممم

کجایی چ کردی؟؟؟ شرمنده من همراه مریضم دیگه پرستارو اینااومدن برا دارو ... خوبی؟؟ قربون دل قشنگت ق ...

اومدم خونه الان عزیزم..خوبم ..فداتشم عزیزم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اهل کجایی خوشگل خانم؟؟ البته اگ دوس داشتی بگو 

الان ک دیگ همه قصه مو میدونن نمیشه بگم بخدا😢ی روز میگمت حتما..ببخشید 😓😓😓😓

اره نمیدونم چرا بعضی وقتا این چیزا پیش مییاد😅😅 آخ مرسیییی عزیزممم از دعای خیلیییی خوبت😍😍😍😍

قربونت برم من خوشگلمممم❤️❤️❤️

توچ کردی؟؟؟

فکرکنم امروز فقط دعاهارو سرسری بخونم صلواتا بعدا

خونمون نمیان اصلا .یبار داداشم ازیه دعانویسی پرسیده بود اینو که گفته بود اینکار توسط جن انجام میشه.م ...

اره میگن این طلسم و دعاهارو‌جن ها میذارن فقط نگران نباش...

وقت بذار حل کنی مشکلو

خدا هواتو داره صداش بزن

سوره عنکبوت برا چی خوبه؟سوره محمد اخلاقو خوب میکنه؟گوش کنیم یا خودمون بخونیم؟منم باطل السحری که نازن ...

سوره عنکبوت بهم گفتن برا دعا خوبه یه هفته گوش بدم

سوره محمد اره واقا من اثرشو حس کردم...

خدا خیر دنیا و اخرت بده ب بچها ک بهم گفتن....

درسته بهتره اول وقت باشه اما اگ نبود اشکال نداره فقط قطع نشه...

خدا رحمان ورحیمه میبخشه قبول میکنه