2777
2789
خیلی دوست سیفی صغیر بخونم ولی میگن سنگینی داره میترسم بخونم!!!

من ک خیلی دوسش دارم سنگینی برام نداش هیچ خیروبرکتم داشت...

بنظرم ادمایی ک خیلی فاصله گرفتن نماز نمیخونن براشون سنگینه....بازم امتحان کن فکرنمیکنم ادعیه سنگین باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تا الان خونش بودم امشب اومدم خونه خودم تا جمعه  رفتارش بهتر شده  چرا اخه دروغ گفته ک ...

شاید ی حرفایی زدی واقا اذیت شده.

چون گفتی گفته ب جنون رسوندیش...

حالا سوره ها ادامه بده صلوات بفرس ان شاالله حکمت خدا و تقدیر و صلاحت یکیه

عزیزمممممممم ببخشید ک نبودم وقت حال بدت.... خوب مبشی قشنگم‌غصه نخوریا

ن فداتشم همش پیام دادی ک...نمیدونم باید از این ب بعد رو چجوری بگذرونم .هیچ جا نمیتونم برمممم هیچ جا..همش استرس کسی حرفشونو نزنه ...کاش زود همه چی درست شه کاش کاش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ن فداتشم همش پیام دادی ک...نمیدونم باید از این ب بعد رو چجوری بگذرونم .هیچ جا نمیتونم برمممم هیچ جا. ...

تحمل کن خدا بزرگه توام قوی ای و خدارو داری

یادت نره خدا تو تیم توعه و هیچوقت اونی ک خدارو داره نمیبازه.

تحمل کن خدا بزرگه توام قوی ای و خدارو داری یادت نره خدا تو تیم توعه و هیچوقت اونی ک خدارو داره نمیب ...

انشلا😢😢😘😘😘

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من ک خیلی دوسش دارم سنگینی برام نداش هیچ خیروبرکتم داشت... بنظرم ادمایی ک خیلی فاصله گرفتن نماز نمی ...

آره حتما امتحانش میکنم اول منتظرم باطل السحری که دارم انجام میدم تموم بشه بعدش دعای سیفی صغیرو شروع میکنم...راستی میگن دعای حرز یمانی هم خیلی عالیه فقط تو نت زدم چندجور بود زیاد سردرنیاوردم البته بهش دعای سیفی کبیر هم میگن!

اونقدر دعا وذکر خوب هست که آدم نمیدونه کدومشو انجام بده شاید یکیش کلید در حاجتمون باشه!!!

واقعا سوره محمد و نور و بقره بااینکه توخاب گوش میدادم صبرم بهترشده بود خودم حس میکردم اخلاقم بهترشده حیف افتادم دور بیمارستان

آره حتما امتحانش میکنم اول منتظرم باطل السحری که دارم انجام میدم تموم بشه بعدش دعای سیفی صغیرو شروع ...

سیفی صغیر فقط تومفاتیح دیدم.

کبیرشو ندیدم متاسفانه بخونم اما بچها گفتن خیلی خوبه.

سیفی صغیر برا باطل کردن سحر و سرنگون کردن دشمن خیلی خوبه هاااا چرا با نماز نمیخونی؟؟؟