2777
2789
آره حتما امتحانش میکنم اول منتظرم باطل السحری که دارم انجام میدم تموم بشه بعدش دعای سیفی صغیرو شروع ...

راستی حرز ک میگی همنی ایمان اکبرآبادی ک من حرفاشو خیلی دوست دارم همش از تحقیق علوم ماورا میگه

گف حرز صغیر امام جواد خوبه اما حرز کبیر توصیه نمیشه براخیلیا سنگینی میاره و برعکس میشه زندگی بدترمیشع

بعد گفت خودتون هم میتونین بنویسین رو کاغذ بدون خط با خودکار مشکی بارعایت اداب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبی الان؟ گریه ک نکردی

ن خوبم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واقعا سوره محمد و نور و بقره بااینکه توخاب گوش میدادم صبرم بهترشده بود خودم حس میکردم اخلاقم بهترشده ...

بقره رو گوش میکنم سوره محمد و نورو هم امتحان میکنم کلا قران مایه آرامشه حیف بیشتر وقتا ازش غافلیم و برای حل مشکلاتمون به هر چیزی رو میاریم الا قران!!!

سیفی صغیر فقط تومفاتیح دیدم. کبیرشو ندیدم متاسفانه بخونم اما بچها گفتن خیلی خوبه. سیفی صغیر برا با ...

ختمو دعا و ذکر زیاد برداشتم فرصت نمیشه حتی همین ذکرارو هم به سختی میتونم بگم چون بعضی مواقع شرایط زندگی یجوری میشه وقت نمیشه دیگه ان شاءالله یخورده یخورده سبک بشه اونم شروع میکنم میخونم البته یه بار ترجمشو خوندم قشنگه ادمو وسوسه میکنه به خوندن😃

راستی حرز ک میگی همنی ایمان اکبرآبادی ک من حرفاشو خیلی دوست دارم همش از تحقیق علوم ماورا میگه گف حر ...

هردوشون خوبن حتی حرز کبیر امام جوادو آیت الله بهجت هم گفتن اونم شاید اوایل مثل خیلی از دعاهای دیگه به خاطر گناهانمون سنگینی داشته باشه البته شاید ولی بعدش همه چی به روال عادی برمیگرده حتی گفتن وقتی حرزو بستین به بازو باید سعی کنین گناه نکنین ولی در کل فوق العاده ست اگه از جای معتبر تهیه بشه آثارش به مراتب بیشتره حرز صغیرو خودتون بنویسین ولی حرز کبیرو از یه جای معتبر تهیه کنین نمازشو بخونین من سه سال پیش حرز کبیرو از یه جایی گرفتم نمیدونم معتبره یا نه!!در هر حال گرفتم ولی بعد سه سال موفق شدم نمازشو بخونم الانم بستم به بازوم!!!

شاید ی حرفایی زدی واقا اذیت شده. چون گفتی گفته ب جنون رسوندیش... حالا سوره ها ادامه بده صلوات بفرس ...

ان شاالله 

ممنون عزیزم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
بقره رو گوش میکنم سوره محمد و نورو هم امتحان میکنم کلا قران مایه آرامشه حیف بیشتر وقتا ازش غافلیم و ...

دقیقا همینجوریه متاسفانه...

ان شاالله ک هممون حاجت روا بشیم ب بهترین شکل

ختمو دعا و ذکر زیاد برداشتم فرصت نمیشه حتی همین ذکرارو هم به سختی میتونم بگم چون بعضی مواقع شرایط زن ...

درک میکنم عدم وقت و تلاطم زندگی...

ان شاالله ک هرچی خیرع و برات موثرتره ب دلت بیوفته انجام بدی گلم....

هردوشون خوبن حتی حرز کبیر امام جوادو آیت الله بهجت هم گفتن اونم شاید اوایل مثل خیلی از دعاهای دیگه ب ...

اها نمیدونستم‌....

انقدر توپیجشون گفتن نبندین تامیشه کلا ب دلم بد افتاد.

اربعینی ک رفتم کربلا ی مغازه مهرتسبیح هست ب نام طلاطبایی خیلی سال پیش بهم معرفی کرده بودن رفتم خربد هرکب خربد میکرد بهش حرز میداد من دک همونو بستم ب دستم ب امیدخدا...

ان شاالله ک برات خیر بیاره

اره تا الان خونش بودم امشب اومدم خونه خودم تا جمعه  رفتارش بهتر شده  چرا اخه دروغ گفته ک ...

بچه ها نظراتتون بگید راهنماییم کنید به نظرتون دروغ‌ گفته یا راست دارم دیونه میشم از فکر و خیال

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.