2777
2789
پس صددرصددروغ گفته ک اذیتت کنه... رابطتتون چطوره؟؟ میبینیش؟؟

وقتی ک از هم دور میشیم مثلا برای یکی دو روز دیگه نه تماس میگیره نه پیام میده نه صبح‌بخیر میگه نه شب بخیر میگه 😔😭

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
وقتی ک از هم دور میشیم مثلا برای یکی دو روز دیگه نه تماس میگیره نه پیام میده نه صبح‌بخیر میگه نه شب ...

چقدر پیش همین چقدر جدا میشین؟؟

توام پیامش نمیدی؟!

پیشنهاد ندادی ازاول شروع کنین؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر پیش همین چقدر جدا میشین؟؟ توام پیامش نمیدی؟! پیشنهاد ندادی ازاول شروع کنین؟

پیشنهاد دادم قبول نکرد گفت استخاره کردم بد اومده بعدم  میخوام ازدواج کنم فقط قبول کرد تا بعد امتحانات دانشگاهم باهم باشیم 

از جمعه عصر تا دوشنبه صبح پیش همیم 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
درک میکنم عدم وقت و تلاطم زندگی... ان شاالله ک هرچی خیرع و برات موثرتره ب دلت بیوفته انجام بدی گلم. ...

ممنونم عزیزم واقعا دعا در حق هم دیگه خیلی خوبه وقتی میبینم یکی دعای خیر برام میکنه همون موقع انرژی مثبت اون دعارو دریافت میکنم احساس آرامش میکنم ان شاءالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی

اها نمیدونستم‌.... انقدر توپیجشون گفتن نبندین تامیشه کلا ب دلم بد افتاد. اربعینی ک رفتم کربلا ی مغ ...

اون فردی که گفتی رو من نمیشناسم و نمیدونیم واقعا چجور انسانیه و چه نیتی داره بعضیا بین حرفای باطلشون یکی دوتا هم حرف حق میزنن مردمو گمراه میکنن من اولین باره اینو میشنوم حرز امام جوادو نبندین!!من خودم آدم محتاطیم به راحتی اعتماد نمیکنم ولی خیالت راجع به حرز امام جواد راحت باشه اگه آدم مطمئنی با رعایت آدابش اونو بنویسه خیلی اثرات مثبتی داره...

پیشنهاد دادم قبول نکرد گفت استخاره کردم بد اومده بعدم  میخوام ازدواج کنم فقط قبول کرد تا بعد ام ...

ی کلیپ بچها درمورد ایتخاره تایپیک نازنین فرستادن براش میفرستادی

ممنونم عزیزم واقعا دعا در حق هم دیگه خیلی خوبه وقتی میبینم یکی دعای خیر برام میکنه همون موقع انرژی م ...

قربونت برم من...

ان شاالله ک‌مثل اسمت همیشه دلت غرق در ارامش باشع❤️

اون فردی که گفتی رو من نمیشناسم و نمیدونیم واقعا چجور انسانیه و چه نیتی داره بعضیا بین حرفای باطلشون ...

ن ن ن اتفاقا خیلیبییییییی ادم معتقدین اینستا سرچ کن ایمان اکبرآبادی توصیه ب حرز صغیرمیکنه ها اما حرز کبیرنه میگه درست نیس همه حرفاشونم با سنده مطمنم من بدمتوجه شدم وگرنه ایشون با دلیل و مدرک حرف میزنه