2777
2789
عزیزم دلتوبسپاربه خدا به اونم اصلا توجه نکن

❣️❣️❣️❣️😪😪😘😘😘

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم تواین همه صبر کردی وازخداکمک خواستی پس دست خالی برت نمیگردونه مطمئن باش وبه خودش توکل کن.

انشلا..مرسی ک انقد خوبین...دعام‌کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

انشلا..مرسی ک انقد خوبین...دعام‌کنین

خوشگل خانوم اینجاهستیم که برا همدیگه دعا کنیم به همدیگه امید بدیم و برای رسیدن به حاجت هامون تلاش کنیم وجا نزنیم وشیطونو شکستش بدیم .خانوم گل توخیلی قوی هستی همینجور برو جلو

خوشگل خانوم اینجاهستیم که برا همدیگه دعا کنیم به همدیگه امید بدیم و برای رسیدن به حاجت هامون تلاش کن ...

انشلا ک هممون اخر قصه هامون خیلی قشنگ باشه 

ان شاالله عروسی خودت با عشقت ماروهم دعوت کنیااااااا

چشممم ی جایی میگیرمش ک بشه همه رو بگم..باید کل ایرانو بگم🤣

قربونت برم من😍😍😍😍😘😘😘 الهی ک امام زمانم کارتو راست و ریس کنه جوری ک ازته دل بخندی😘😘😘❤️❤️❤️ ...

اره نمیدونم چرا بعضی وقتا این چیزا پیش مییاد😅😅

آخ مرسیییی عزیزممم از دعای خیلیییی خوبت😍😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
آره .اون یه نفرم از فامیل هاست.غریبه بنظرمن هیچ وقت اینکارو نمیکنه.هرچن روز یبارتخم مرغ میزاره لای گ ...

ببین شما سعی کنید خیلی فامیلاتونو راه ندین خونه. بپیچونیدشون. اگه هم دیدید نمیتونید بپیچونید، تنهاش نزارید

اره تو حیاطم بگو

درمورد سوره تکویر هم بهت بگم ک سوره تکویر بعضیا میگن باطل میکنه دعا رو. اما راجع بهش نوشتن که با خوندنش دعا پیدا میشه. مثلا تو میخونی یهو ب دلت میفته بزار خاک گلدونو خالی کنم تمیز کنم.یهو میبینی اون داخل دعاست. دیگه بعدش باید خودت ببری باطلش کنی. البته بعضیام میگن کلا باطل میکنه دعا رو

طریقه خوندنشم مثلا بعضیا ۷ روز اینا میخونن. اما من میگم تو ۴۰ روز بخون. چون طولانی هم نیست. تقریبا ۱ صفحست. فقط با صدای بلند بخون دیگه. اگه هم نمیتونی با صدای بلند بخونی حداقل جوری بخون صدات ب گوش خودت برسه

باز سوالی داشتی درخدمتم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ببین شما سعی کنید خیلی فامیلاتونو راه ندین خونه. بپیچونیدشون. اگه هم دیدید نمیتونید بپیچونید، تنهاش ...

ممنونم ازت گلم .مرسی مهربونم ان شاالله به لطف آقاصاحب زمان به حاجت ومراد دلت برسی.

فقط زمان خوندش روز هست یا شب؟

ببین شما سعی کنید خیلی فامیلاتونو راه ندین خونه. بپیچونیدشون. اگه هم دیدید نمیتونید بپیچونید، تنهاش ...

خونمون نمیان اصلا .یبار داداشم ازیه دعانویسی پرسیده بود اینو که گفته بود اینکار توسط جن انجام میشه.منم مطئنم همینه آخه یبارم ندیدیم یه فردی اونوبیاره یا اصلا چجوری میاد توی حیاط خونه چجوری جرات میکنه