2777
2789
عزیزممممممم از قشنگیه قلبتع😉❤️ نمیخای ازخودت برامون بگی

قربونت❤️

چی بگم عزیزم،منم بار دومه ختم برداشتم برای فراموشیه کسی،کاش هممون زود حاجت بگیریم از این درگیری راحت شیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه....ولی علنا با یکی دیگه گرم میگیره،کلن دیگه منو نادیده میگیره...با اینکه خودش خواسته بود

من چی بگم  داره میره خواستگاری خودش هم افسردگی گرفته نمی دونم فازش چیه

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

من چی بگم  داره میره خواستگاری خودش هم افسردگی گرفته نمی دونم فازش چیه

برا من اونجوری که خودم حدس میزنم فکرش اینه که مامانش منو قبول نمیکنه چون خیلی اختلاف داریم باهم،بخاطر همین میخواست فقط هوسش رفع بشه که بهم نزدیک شد

مشکلت چیه مگه که خانوادش مخالفن؟تا اونجایی که من پیاماتو دیدم دختره مستقلی هستی و این خیلی خوبه

همه چی دارم تحصیلات خونه ماشین ظهرمم بد نیستی بی بی فیس هم هستم میشکلش اینه من باکره نیستم یبار ازدواج کردم ازش بزرگترم 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

همه چی دارم تحصیلات خونه ماشین ظهرمم بد نیستی بی بی فیس هم هستم میشکلش اینه من باکره نیستم یبار ازدو ...

خداروشکر که شرایطت خوبه❤️فکر نمیکردم هنوزم باشن کسایی که باکرگی براشون مهم باشه...قطعا داره شانسشو از دست میده دلم سوخت براش

همه چی دارم تحصیلات خونه ماشین ظهرمم بد نیستی بی بی فیس هم هستم میشکلش اینه من باکره نیستم یبار ازدو ...

من اما شرایطم اوکی نیست و یجورایی مادرش حق داره،من خانواده خوبی نداشتم و همین باعث شد نتونم درسمو که خوبم بود ادامه بدم مجبور بودم کار کنم،ظاهرمم معمولیه بیبی فیسم خیلیام میگن قیافه شیرینی دارم،هیچوقت اهل رابطه های الکی نبودم فقط یه بار از یکی خوشم اومد و عمیقا دوستش داشتم که اینطوری شد،و اون ادم دقیقا میره سمته کسی که لولش بالاست...دیگه نمیدونم رفتارم چطوری باشه چون تو محیط کار گاها همو میبینیم

خداروشکر که شرایطت خوبه❤️فکر نمیکردم هنوزم باشن کسایی که باکرگی براشون مهم باشه...قطعا داره شانسشو ا ...

فدات بشم عزیزم 

تازه تو روم اینا رو گفته ایقد دلم ازش شکسته

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

من اما شرایطم اوکی نیست و یجورایی مادرش حق داره،من خانواده خوبی نداشتم و همین باعث شد نتونم درسمو که ...

همین که اخلاق به این خوبی داری و پاک هستی یعنی همه چی داری 

اونم رفتع دنبال لیاقتش خلایق هر چه لایق 

باهم همکارید؟

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷