2777
2789
دقیقا  گفت پدر و مادرم عاقم میکنند

اره همینه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

افررررین عزیزم ببین بابات دوروبری هات تو جریان ترک غیبت و... درکت کنن اونا رو هم بکش سمت کارهای خو ...

واااای میدونی غیبت حال میده میدونی اصلا نمیشع ب قول بچها اطلاع رسانیه و همدلی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅

راستی صوت سوره محمد و سوره نور رو اخلاقت تاثیر گذاشت؟؟؟ خیلییی حال میده باخدا بودن و ترک گناه و...

اره واقا همون پخششون هم موثره اما من نمیتونم همیشه پخش کنم چون زیاد مکان ب مکان میشم خونه بقیه نمیشه گوش داد بعضیا حساسن خاب نمیرن

منم همون روز ک بهت گفتم چندساعت بعدش پریود شدم😂😂 انشالله توفیق بشه هردو بخونیم😍

من فردا میخواستم روزه بشم دیدم وا پریود شدم فکرکنم دلیل نابودی این روزا پریودیمم بود اخه خیلی نابود بودم البته خودمم حال خودمو خراب کردم

انشالله عزیزم اسکرین بگیر بعد هر نمازی ک یادت افتاد بخون کم کم عادت میکنی تو همه نمازات کامل میخو ...

میخام باطل سحرهارو شروع کنم باز احساس سنگینی دا م نمیدونم‌چرا نمیشه

سلام خانوم خوشگله من نبودم هم جسمی هم روحی خسته یودم نیومدم سایت ی جورایی وقت هم نشد شماها چخبرخوش م ...

چرا عزیزم...الان بهتری؟. خوبیم ماهم ...میگذرع...ایشالا همه چی درست میشه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چرا عزیزم...الان بهتری؟. خوبیم ماهم ...میگذرع...ایشالا همه چی درست میشه 

خداروشکر خوبی عسلم 

اره دیگه بهترم نیاز بود یکی بهم تشربزنه قشنگ نابودشم تا بتونم جمع کنم خودمو ک کسی دلش نمیومد خودم خدمت خودم رسیدم😅😅😅

ب مرز جنون رسوندن مارو بی وجدانا😅😅😅

خداروشکر خوبی عسلم  اره دیگه بهترم نیاز بود یکی بهم تشربزنه قشنگ نابودشم تا بتونم جمع کنم خودم ...

😂 اره واقعا 

واااای میدونی غیبت حال میده میدونی اصلا نمیشع ب قول بچها اطلاع رسانیه و همدلی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅 ...

منم اونطور بودم

اما وقتی یه مدت غیبت نکنی میبینی غیبت نکردن بیشتر حال میده

مثلا فکر کن اگه غیبت نکنی ب خواستت میرسی. اونوقت فک کنم دیگه غیبت کردن از سرت بیفته😁

ولی کلا آدم اگه دامنه افرادی ک باهاشون درارتباطه گسترده باشه،احتمال غیبت کردنش خیلی زیاد میشه.قبول دارم😁

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اره واقا همون پخششون هم موثره اما من نمیتونم همیشه پخش کنم چون زیاد مکان ب مکان میشم خونه بقیه نمیشه ...

کاش بخونی

سوره محمد تقریبا تعداد صفحاتش کمه

سوره نور یه مقدار زیاده. اونم میخوای بذار هروقت سرت خلوت شد بخون

من فردا میخواستم روزه بشم دیدم وا پریود شدم فکرکنم دلیل نابودی این روزا پریودیمم بود اخه خیلی نابود ...

این پریود بفهمه آدم برنامه داره سریع مییاد☹😂

میخام باطل سحرهارو شروع کنم باز احساس سنگینی دا م نمیدونم‌چرا نمیشه

سرکه هم میگن خوبه. ب در و دیوار خونه بزنید