2777
2789

مادرشوهرم راجع به همه چیز با همسرم حرف میزنه نه تنها همسرم بلکه همه بچه هاش، مثلا مورد داشتیم اومده تعریف کرده واسش از دخترخاله ی نوه ی همسایه شون که برای پسر کوچولوش چیکار کرده مثلا، یا مثلا زن عموی جاریم و بچه هاش چیکار میکنن، میدونید منظورم چیه دیگه، خیلی خاله زنکه خب به همسرم چه که صد پشت غریبه چیکار میکنن، چرا همچینه؟ من خیلی بدم میاد از این اخلاقش، دهنش اصلا چفت و بست نداره و بشدت خاله زنکه، کلا الو تو دهنش خیس نمیخوره واسه دوست و اشنا و غریبه و همسایه و هفت پشت غریبه همه چیو میگه، موندم همسرم چطوری از این اخلاقش بدش نمیاد، خیلی ادعاش میشه که غیبت نکنیم اما پیش خونواده و دوستا و خواهر برادراش که میشینه پا به پای اونا میره جلو تازه میاد برای منم تعریف میکنه من بدم میاد خب به من چه فلان کس که تاحالا ندیدمش هم چیکار میکنه، چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیگه تاکید کردم بهش، بعضی وقتا میکم یه چیزیو نگو بعدا میفهمم گفته خیلی ناراحت میشم چیکار کنم؟

زبونش شله پس. چیزایی که نمیخوای به بقیه بگه رو با شوهرت هماهنگ کن نگه

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
زبونش شله پس. چیزایی که نمیخوای به بقیه بگه رو با شوهرت هماهنگ کن نگه

تاکید میکنم ولی وقتی تحت فشار باشه میگه مثلا بگن چرا این هفته نیومدین سر بزنین، بعد من یه کاری داشتم نشده بریم، دوبار بپرسن میگه بخاطر چی