2777
2789

نشده بابا

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست ؟

زیره ی سیاه و زیره ی سبز و رازیانه و بادیون رو؛ به اندازه ی مساوی با هم مخلوط میکنی و با نبات آسیاب کردم.

بعد هر وعده ی غذایی یه قاشق شربت خوری میخوردم.

هم برای شیر دهی خوبه هم برا نفخ. 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

هرکس شکم نداشته باشه بعد از زایمان هم نمبمونه

هرکس شکم داشته باشه از قبل ،،،صدرصد بعد زایمان بیشتر هم میشه 

زن داداش من ژنتیک لاغره ،،،البته خیلی هم لاغر نه ،،،،،۶۵ اینا فکر کنم باشه ،،،،دوتا شکم زاییده ،،،شکمش تخت تخت 

از اولش هم شکم نداشت

کسی که قبلش شکم داشته باشه که خب قطعا بعدش هم خواهد داشت حتی کمی بیشتر 

ولی اگر خیلی روی قوی کردن عضلات زیرشکم کار کنید اوضاع واقعا بهتر خواهد شد 

من سه زایمان داشتم پیلاتس میرم مربی ها میگن شکم نداری واقعا،ولی دیاستازیس دارم .... و باید روی قدرت عضلات شکمم کار بشه