2777
2789
عنوان

سلام. ب چه خونه ای میگید مرتب؟

1122 بازدید | 28 پست

کجاها تمیز باشه چطوری ب هنه کاراتون میرسین ساعت چند بیدار میشین؟ با بچه کوچیک؟ 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

من بچه ندارم ولی همه جارو از صبح ک پامیشم تمیز میکنم کلا حساسم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مرتب ک علومه همه چی سر جای خودش باشه برق بزنه 

اما من با وجود بچه لازم نمیبینم خونم همیشه 100درصد تمیز باشه .یه 80 الی 90 درصد تمیز باشه کافیه 

چون واسه اینکه همیشه 100باشه نیرو و توان زیادی ازم میگیره

خونه ایی ک همه چیز سرجاش باشه 

هرشب تمام وسایل اشپزخونه قبل خاب دستمال کشیده بشه

حداقل  تو هفته  دوبار جاروبکشی

تمام لباس ها مرتب تو  کشو ها باسه.. حمومودستشویی در طول روز حداقل  مراقب باشیم تمیز باسه وبوی خوب بده.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من تا همین چندماه پیش همیشه خونه مون بهم ریخته بود. 

یک روز میفتادم به جونش،  برق میزد،  باز دوروز بعدش انگار نه انگار. 

اجاق گاز کم می موند تار عنکبوت ببنده دیگه. 😭😭😭

ولی الان خداروشکر خونه مون بطور معمول مرتبه.  شب میخوابم صبح پا میشم خونه مرتبه. 

گاهی یه کم میبینی وسیله هست که سریع جمع میکنم. 

اینها هم مدیون یک دوره ای هستم که شرکت کردم. 

نظم رو یاد میده بهت. نه تنها نظم در جمع کردن و تمیز کردن خونه هست. بلکه نظم در عبادت،  در استراحت، در مهمونی، در سفر و....  در ابعاد مختلف نظم رو یاد میده. 

اوایل خیییلی کار داری،  زیااااد. ولی به مرور میبینی کاری نمونده واست🥰

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یچیزی بگم، همه وی دستمال کشیدن و تغییر دکور و اینا نیست.‌

من همیشه از بیرون پنجره ها رو میبینم.

بعضی خونه ها پنجره های بشدت کثیفی دارن، پرده های سیاه و کج و کوله و بد رنگ.

بعضی خونه ها مبل راحتیشون رویه کثیفی داره.

توالتشون رنگ گرفته، معلومه نشستن، یا ببخشید آب نریختن فضلابشون بره.

فرششون روش موی سر هست، تو غذاشون مو هست.

و...

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...