2777
2789
عنوان

یه همکار دارم خیلی بدخلقه...پسره

445 بازدید | 33 پست

برادر رئیسمونه

نمیتونم باهاش بد رفتاری کنم

چه کنم

خیلی بی عصابه چندبار خواستم باهاش دعوا کنم

باهام تندی میکنه

یا یجوری یچیزو میگه به آدم برمیخوره

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

بنظرم از هیچکس نترس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

همونجوذی رفتار کن که اگر کس یکه پست و مقام نداشت باهاش رفتار میکردی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خاطر اخلاقم و چون اینجور مواقع قیافم عین گربه ی شرک میشه دوست یا غریبه و...دلشون نمیاد تند باهام حرف بزنن😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بنظرم از هیچکس نترس

نمیترسم

کفرم دراومده

حرصش دارم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
من از بس اخلاقم یجوریه و اینجور مواقع قیافم عین گربه ی شرک میشه دوست یا غریبه و...دلشون نمیاد تند با ...

منم مظلوم میشم

تو شرکت قبلی همش میگفتن انقدر خودتو مظلوم نکن

میگفتم بخدا عمدی نیست

ولی این هرروز بدتراز دیروز باهام برخورد میکنه

امروز و دیروز ولی قیافمو مثل خودش خشن و مغرور کردم تا بفهمه

اگه کارو لازم داری مجبوری چیزی نگی

بنظرت اگه جوابشو بدم برادرش بیرونم میکنه؟😢

منم مظلوم میشم تو شرکت قبلی همش میگفتن انقدر خودتو مظلوم نکن میگفتم بخدا عمدی نیست ولی این هرروز ...

بار دیگه ب توپ بهش اینجور ادمارو بایدمثه خودشون برخورد کرد 

کارتم از دست دادی مهم نباشه برات مهم غرور و شخصیتته 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

منم مظلوم میشم تو شرکت قبلی همش میگفتن انقدر خودتو مظلوم نکن میگفتم بخدا عمدی نیست ولی این هرروز ...

بعضیا قیافشونو عین گوه میکنن و اخلاقشونم عین سگ هاره.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

برادررییس باید باهاش خوش رفتاری کنی

مجبورم دیگه

باباشونم هست

کنارش میشینه

😭😭

خدایا تاحالا انقدر زیر بدرفتاری کسی بی واکنش نبودم خیلییی سخته

اونم منی که تا یکی یه بدرفتاری باهام میکرد سریع واکنش نشون میدادم و تحمل نمیکردم