deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 عنوان خانمااا بیاید بگید منظور این پروفایل چیه 436 بازدید | 24 پست برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗 1402/08/16 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیبگم_والا عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 3186 برا عشقش گذاشته مثلا ک من خیلی میخوامش مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
khanomto عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 738 منظوری نداره ک همه چی واضحه، منظورش اینه من نسبت به کسی ک دوسش دهرم حسودم دلم نمیخواد کسی بهش نگاه کنه یه جوری روش حساسم
deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 هه نامزد اشغالم برا اون زنه گذاشته حتما 😭😭 برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28208 هه نامزد اشغالم برا اون زنه گذاشته حتما 😭😭 نامزدت یا ۱۴ ۱۵ سالشه یا به بلوغ عقلی نرسیده و عین دخترا میخواد لج طرفش که تو باشی رو در بیاره 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 نامزدت یا ۱۴ ۱۵ سالشه یا به بلوغ عقلی نرسیده عین دخترا میخواد لج طرغشو در بیاره نه عزیزم من یکساله عقد کرده خودم ۱۷ سالمه نامزدم ۲۸با زنی که بیوه هست دوتا هم بچه داره ۶ سااالم از نامزدم بزرگ تره نه قیافه داره نه چیزیواسع اون گذاشتهمن چقددد بد بختم اخههه😭😭😭 برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28208 نه عزیزم من یکساله عقد کرده خودم ۱۷ سالمه نامزدم ۲۸ با زنی که بیوه هست دوتا هم بچه داره ۶ سا ... 😐اسی واقعا خلی که برا همچین کسی نشستی زار میزنی، مهریتو تا قرون آخر بگیر و خودتو در حد اون خانمه و اون عنترآقا پایین نیار. لیاقتش همونه این فردا ازدواجم میکردین بهت با یکی از همین زنا خیانت میکرد، همون بهتر که الان ذاتشو نشون داد 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
گلشیفته73 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 5708 چه پروفایل چیپی خدایی وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤