2777
2789

چه علائمی داشتید از کما فهمیدیر

اولین سونو گرافی  چطور بود

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

من هفته پیش بتا ۱۰۰۰ بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد

از فرداش افتادم ب لکه بینی شیاف پروژسترون هم استفاده کردم 

اما دیگه از دیروز افتادم ب خونریزی 

قسمت نبوده خدا خودش صلاح کارمون و میدونه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم دو سه ماهگی سقط داشته

میگفت ترشح و درد زیادی داشتم

صورتش هم زرد شده بود

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بارداریم پوچ بود هیچ علائمی نداشتم

چجور فهمیدی پوچ  توضیح کامل میدی 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
من هفته پیش بتا ۱۰۰۰ بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد از فرداش افتادم ب لکه بینی شیاف پروژسترون هم اس ...

چند هفته افتادی له خونربزی 

چند روز عقب افتاد که ۱۰۰۰ بودی

هفت هفته سقط داشتم.سونو سالم بود.قلبش میزد.لکه بینی داشتم باشیاف خوب ک نشد روزب روزبدترشد تااینکه یه ...

از اول لک داشتی

هفت هفته سقط داشتم.سونو سالم بود.قلبش میزد.لکه بینی داشتم باشیاف خوب ک نشد روزب روزبدترشد تااینکه یه ...

منم شیاف میذاشتم عوض اینکه لکه بینی قطع بشه هعی هرروز بیشتر شد با اینکه این چندروزم خوابیدم و بقیه کارامو کردن ‌

دیروز خیلی گریه کردم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
چند هفته افتادی له خونربزی  چند روز عقب افتاد که ۱۰۰۰ بودی

دوهفته از موعدم گذشته بود ‌

سونو گفت ۴ هفته و ۲ روزی اولاش بودم از مطب ک اومدم خونه لکه دیدم هرشب شیاف گذاشتم دقیقا سه شنبه پیش دکتر بودم و دیروز خونریزی قشنگ مثله پریودی همراه لخته دارم 

دیشبم رفتم بیمارستان گفتن صبر کن بعد برو سونو اگه نیاز بود کورتاژ بشی وگرنه ک خودش تخلیه میشه

چجور فهمیدی پوچ  توضیح کامل میدی

سونوگرافی گلم من هیچ علائمی نداشتم ن درد ن لک هیچی هیچی شش هفته گف ساک تشکیل شده دوهفته دیگ رفتم واسه قلب ک متاسفانه فقط ساک بود بازم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
از اول لک داشتی

نه گلم.توپنج هفته رفتم سونوشکمی.دکتر سونو کفت چیزی ندیدم.انگار تمام دنیاروسرم ریخت.ترسیدم دوباره مث حاملگی قبلیم با کلی مشقت وسختی پیش بره.گفت برو دوهفته دیگه بیا.اومدم خونه سرسوزن لک قهوه ای دیدم.بازاسترس اومد همه وجودم گرفت و هرروز بدترشد اخرشم سقط شد.احتمال میدم ازاسترسم شد.وگرنه مشکلی ندارم.یه حاملگی قبل این داشتم توهفت ماهگی مرگ رحمی شد.الانم کلا بیخیال شدم دیگه

دوهفته از موعدم گذشته بود ‌ سونو گفت ۴ هفته و ۲ روزی اولاش بودم از مطب ک اومدم خونه لکه دیدم ه ...

من ۱۰ روز عقب انداختم  ۱۴۰ بود بتام

بعد ۲ هفته عقب انداختن فقط ساک دیدع شده 

به نظرت پوچه

دلم میخواد پوچ نباشه