2777
2789
عنوان

خانمایی که زیر ۱۲ هفته سقط کردند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست
سونوگرافی گلم من هیچ علائمی نداشتم ن درد ن لک هیچی هیچی شش هفته گف ساک تشکیل شده دوهفته دیگ رفتم واس ...

۶ هفتگی ساک خالی بود 

یا زرده هم داشت 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
۶ هفتگی ساک خالی بود  یا زرده هم داشت

خالی دومین بارداریم پوچ بود زرده داشت ولی ،عزیزم شرایط منوتو فرق داره چون مشکل انعقادی دارم بعد دوتا سقطم متوجه شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیاف میذاشتم عوض اینکه لکه بینی قطع بشه هعی هرروز بیشتر شد با اینکه این چندروزم خوابیدم و بقیه ک ...

میدونم حس خیلی بدیه.انشالله بعد استراحت و یه وقفه چن ماهه اقدام میکتی و صاحب یه نی نی سالم میشی.توکل ب خدا عزیزم.غصه بنده خدارونخور.من وتو فقط وسیله ایم.خودش باید بخواد بندش پا به این دنیا بزاره.

میدونم حس خیلی بدیه.انشالله بعد استراحت و یه وقفه چن ماهه اقدام میکتی و صاحب یه نی نی سالم میشی.توکل ...

منم سپردمش به خدا گفتم اگه رفتنیه زود بره ک زیاد دل بهش نبندم اونجوری سختتر بود برام 

همش میگم خدایا هرجور صلاحمونه برامون رقم بزن ،

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
منم سپردمش به خدا گفتم اگه رفتنیه زود بره ک زیاد دل بهش نبندم اونجوری سختتر بود برام  همش میگم ...

همین خوبه.من سرقبلیه خیلی دلبستش بودم.چندبارتوخواب دیدمش.بااینکه قیافش ندیدم.بیمارستان جنازش تحویلمون داد بردیم ارامستان.هنوزم داغش برام تازس.دختر گلم بود...ارزوهام برد.....گفتم اون رفت.خدا جاش برام پرکرد.ولی دیدم اونم رفت....بعدش باخودم گفتم میخای واسه خودت بنده بیاری منو چرا میسوزونی.صلاح بیار صلاح نیس نیار.اینطوری خودمونی حرف میزنم باخدا😊الانم کلا همسرم و خودم بیخیالیم.البته ی پسر وروجک دارم.