2777
2789
عنوان

پول یا عشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 51 پست
مگه اسی میخواد از دیوار شوهر بخره که بگیم بالا پایین کن اگهی بهترم واست هست؟

اینجوری ک تو گفتی ینی خواستگار دیگه ی گیرش نمیاد فقط همین پسرست

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
اول از همه گلم خیلی واسه ازدولجت زوده دوم اینکه فرهنگ مردم شمال و اهواز خیلی متفاوت برات سخت میشه سو ...

نه عزیزم مهم اینه هم شما و هم خود اون مرد میدونه که تماااام عشق به همون پوله وابسته هست اگه برشکسته شد عشق هم برچیده میشه

دقت کن زنای که برا پول شوهر کردن با فقر نسبی شوهر هم دنبال طلاقن

اما زنی که با عشق ازدواج کرده اگه شب و روز نون خشک هم بخوره وفاداره به عشقش

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم کلا این اشتباه  تازه پسره هنوز ۲۰ سالشه  موقعیتای بهتری هم سراغت میان عجله نکن

نه اصلا من عجله ندارم. 

ولی نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم الان ولش کنم یا باهاش بمونم. 🤦🏻‍♀️💔

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
اینجوری ک تو گفتی ینی خواستگار دیگه ی گیرش نمیاد فقط همین پسرست

نه نمیگم ولی من نمیدونم این کم سن ها چه هیزم تری بهتون فروختن که تا میبینید میگین نه

حالا جالبه اگه کل زمینم با رل زدناش به فساد بکشه طوری نیستا فقط ازدواج که حلال خداست رو براش حرام میکنید

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
یعنی میگی تمومش کنم باهاش بعد یکسال؟ دارم دیوونه میشم رسماً نزدیک ی هفتس بهش پیامی ندادم اصلا مغزم ...

عزیزم من با خانوادم نیم ساعت فاصله دارم دارم دق میکنم.

غریبی اذیت میشی. 

فاصله فرهنگی و نحوه زندگیتونم تفاوت هایی داره

سنتون هم خیلی کمه

والا شوهر من ۳۴ سالشه مثه بچه ها می مونه

حالا خوددانی

یکسال رابطه رو میتونی بذاری کنار

ولی اگه خدایی نکرده بعد ازدواج این تفاوتا اذیتت کرد و مجبور به طلاق بشی دیگه واسه جبران دیره

نه اصلا من عجله ندارم.  ولی نمیدونم چیکار کنم نمیدونم الان ولش کنم یا باهاش بمونم. 🤦🏻‍♀️💔

تا بیشتر وابسته نشدین بیخیال شو

بعدم ب احتمال صدی ب نود پدرت مخالفت میکنه

دقیقا اونایی که میگن پول چون هدفشون از زندگی مشترک دسترسی به عابربانک ۲۴ ساعته هست عشق واقعی رو هی ...

کسی که پول نداره همه چیز را تو داشتن پول میبینه ، کسی که عشق نداره و از محبت بی نصیبه فکر میکنه عشق معجزه ی زندگیه ، ولی یه عقل کامل همه جوانب را میسنجه و چشم بسته نمیوفته تو چاه ...ازدواج بزرگترین انتخاب و چالش انسانهاست و بدون فکر و ازروی دل پیش رفتن ضرر بزرگی به انسان میزنه ،،،،، فقط و فقط و فقط عقل و سنجیدن خودت ، باید ببینی اولویت زندگیت چیه ، یکی ناخوداگاه پول را عامل خوشبختی و یکی عشق را خوشبختی مطلق میدونه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه عزیزم مهم اینه هم شما و هم خود اون مرد میدونه که تماااام عشق به همون پوله وابسته هست اگه برشکسته ...

گلم خودم هشت سال خودم بقول شما باعشق ازدواج کردم پای همه چیشم موندم و میمونم اما واقعا دیگه بخاطر بی پولی دارم عداب میکشم من منظورم این نیست صرفا بخاطر پول اردواج کن منظورم این هردختری کسی اومد خواستگاریش ازهمه نطر اوکی بود صرفا جواب رد نده که چی آخه عاشقش نیستم

گلم خودم هشت سال خودم بقول شما باعشق ازدواج کردم پای همه چیشم موندم و میمونم اما واقعا دیگه بخاطر بی ...

خب هر چی باشه شراب نیزد به بامداد خمار

ادم با عشق ازدواج کنه خیالش از ثبات زندگیش راحت تره تا اینکه پسفردا ناراحتی که کاش دوسش میداشتم و الان باهاش راحت نیستم

نه عزیزم مهم اینه هم شما و هم خود اون مرد میدونه که تماااام عشق به همون پوله وابسته هست اگه برشکسته ...

جدا از همه اینها بنطر من کلا از دهه هفتاد به این ور بیشتر عشقا و اردواجا شده بچه بازی و منفعت آدما تا دهه شصت مرام دیگه ای داشتن عشق و حرمت حالیشون بود بقول شما با یه نون خشک خوش بودن

نه نمیگم ولی من نمیدونم این کم سن ها چه هیزم تری بهتون فروختن که تا میبینید میگین نه حالا جالبه اگه ...

برو بابا اصلا معلومه فازت چیه انگار ما ۷۰_۸۰سالمونه 

منم همچین شرایطی برام پیش اومد ولی نشد ک باهم ازدواج کنیم بعد ک با ی همشهری ازدواج کردم فهمیدم چکار اشتباهی بود اگ اون ازدواج صورت میگرفت

خب هر چی باشه شراب نیزد به بامداد خمار ادم با عشق ازدواج کنه خیالش از ثبات زندگیش راحت تره تا اینکه ...

اینم هست من خودم به شخصه الان تنها دلخوشیم تو زندگیم همون عشق،و محبت و وفاداری بین من و همسرم