2777
2789
عنوان

پول یا عشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 51 پست
اهواز خیللللی گرمه بعد ندیده و نشناخته کجا بری اونم با پسر۲۰ساله😐

نه بابا ندیده نشناخته ک نمیرم

فوقش س سال نامزدی

ولی واسه من همچی سخته

شرایطش کلا سخته واسم

ولی فراموش کردنش سخته واقعا و اینکه بعد از یسال ولش کنم

من ادمیم ک متاسفانه همش ب عشقمون فکر میکنم

و میگم شرایطش درس میشه ک طرز فکرم اشتباهه

مادریم ندارم بخواد اشتباه و غلطو بم بگه😊

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
جدا از همه اینها بنطر من کلا از دهه هفتاد به این ور بیشتر عشقا و اردواجا شده بچه بازی و منفعت آدما ت ...

بله چون ببین زنوگی رو به معناهای دیگه فهمیده بودن 

الان هدفشون از ازدواج اصلا فقط اینه که از خونه پدر پولدارترن باشن

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله چون ببین زنوگی رو به معناهای دیگه فهمیده بودن  الان هدفشون از ازدواج اصلا فقط اینه که از خ ...

شما چرا جمع میبندین عزیزدلم؟ از کی ازدواج کردن ب این شد ک برن خونه ی شوهر پولدارتر از پدر؟ 😐😐

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
نه بابا ندیده نشناخته ک نمیرم فوقش س سال نامزدی ولی واسه من همچی سخته شرایطش کلا سخته واسم ولی ف ...

من جدا از سن و مسئله مالی فقط میدونم از شمال بری اهواز سخته

محمود اباد مجتمع نفت میدونی کجاست؟

رفته بودیم مسافرت خوزستان خب سهمیه زیاد داره بعد اهوازی ها میگفتن اینجا بهشته واسه ما اونجا جهنم

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
شما چرا جمع میبندین عزیزدلم؟ از کی ازدواج کردن ب این شد ک برن خونه ی شوهر پولدارتر از پدر؟ 😐😐

همینه دیگه

الان خودن نگفتی پدرت منکنه قبول نکنه چون وضعتون بهتره؟

وقتی اصلا اسم وضع بهتر بودن توی خونه پدر رو میارید یعنی همین دیگه که حتما باید وضع تو خونه شوهر بهتر باشه

😢😢😢هعی مرسی عزیزم 

خب چرا به اون نمیگی بیاد شمال؟

اگه زرنگه برا کار ازاد تو شمال خیلی شرایط بهتر از اهوازه

حتی زرنگ باشه میتونه شغل دوم هم داشته باشه برا پیشرفت