2777
2789
عنوان

پول یا عشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زرنگ و با عرضه اس عشق ،پول و برکت و روزی دست خداست .ولی اگه خانوادش رومخن و خودشم ی کم تنبله اصلا اینکارو نکن ، بحث یه عمر زندگیه ،شوروحال و عشق ب مرور عادی میشه و تو میمونی و یه دنیا چالش جدید که باید باهاش روبه رو شی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اهواز خیللللی گرمه

بعد ندیده و نشناخته کجا بری اونم با پسر۲۰ساله😐

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😢😖نه اصلا بعد از جدایی پدر و مادرم شدید ب پدرم وابسته شدم ی لحظه دوری ازش داغونم میکنه ولی بازم ...

بنظرم کلا این اشتباه 

تازه پسره هنوز ۲۰ سالشه 

موقعیتای بهتری هم سراغت میان عجله نکن

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
پول بعدشم سنتون کمه فاصله شهراتون زیاده کلا خیلی فرق دارید نکن

یعنی میگی تمومش کنم باهاش بعد یکسال؟ دارم دیوونه میشم رسماً

نزدیک ی هفتس بهش پیامی ندادم اصلا مغزم درگیره😐

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
ازدواج ک نه، درحد خواستگاری🤦🏻‍♀️

خب در حد خواستگاری بعدش ازدواج یا نامزدیه دیگه.پسر بیست ساله هنوز به ثبات نرسیده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اول از همه گلم خیلی واسه ازدولجت زوده دوم اینکه فرهنگ مردم شمال و اهواز خیلی متفاوت برات سخت میشه سوم اینکه عشق و پول باهم نشد پول چون پول میتونه عشق و آزامش با خودش بیاره اما عشق خالی بعد چندوقت میشه نفرت

اگه زرنگ و با عرضه اس عشق ،پول و برکت و روزی دست خداست .ولی اگه خانوادش رومخن و خودشم ی کم تنبله اصل ...

دقیقا

اونایی که میگن پول چون هدفشون از زندگی مشترک دسترسی به عابربانک ۲۴ ساعته هست

عشق واقعی رو هیچ چیز خراب نمیکنه ولی پول کافیه خدا اشاره کنه از بین بره کن فیکون

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
بنظرم کلا این اشتباه  تازه پسره هنوز ۲۰ سالشه  موقعیتای بهتری هم سراغت میان عجله نکن

مگه اسی میخواد از دیوار شوهر بخره که بگیم بالا پایین کن اگهی بهترم واست هست؟

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲