2777
2789

امروز دلیلشون این بود ک دوروام چرا؟؟چون  وقتی داشتن یه دروغی میگفتن من حقیقتو گفتم....چون داشتن منو بد جلوه میدادن..... اگه از نظر همه من اینطور آدمی باشم.....واقعا نمیدونم چم شده ینی انقد آدم بدی ام؟منی ک کل زندگیم سعی داشتم کسیو اذیت نکنم انقد از چشم آدما نفرت انگیزم؟؟؟چرا انقد دیر فهمیدم؟

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

نظر مردم درموردت مهمه یا نظرخدا؟؟؟؟؟؟

یاد داستان حضرت مریم بیوفت ، همه یه روز متوجه قضاوت اشتباهشون میشن ، تو بد نباش و بدی نکن ،اجرت را خداهزاربرابر بهت میده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دنیا این مدلیه و همه چیز برعکسه آدم دورو آدم خوبست ریا نداشته باشی آدم حسابت نمیکنن

کلا همه چیز برعکسه تو خوب باش نذار در تو نفوذ کنن

خوب بودن همینش سخته دیگه از همه جا رونده میشی ولی باید ایمانتو حفظ کنی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر مردم درموردت مهمه یا نظرخدا؟؟؟؟؟؟ یاد داستان حضرت مریم بیوفت ، همه یه روز متوجه قضاوت اشتباهشون ...

من الان چطوری به خدا بگم ثابت کنه من اونقدرام بد نیسم؟؟؟؟از صی فقط دارم خودمو میکشم گریم نگیره ...

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
دنیا این مدلیه و همه چیز برعکسه آدم دورو آدم خوبست ریا نداشته باشی آدم حسابت نمیکنن کلا همه چیز برع ...

🙂از هر کی میپرسم دلیلتون چیه میگن چون قبلا با دوستت قهر بودی و گفتن تا وقتی براشون مصرف داشته باشی  باهاتن تایید کردی 

یکی ديگه ام دلیلی ک  تو عنوان توضیح دادمو گفتن

تو رو نمیدونم ولی بعضیا رفتارایی دارن که خودشون فک میکنن درسته ولی اشتباه محضه

کاش بهم بگن چه مشکلی دارم ک خودمو درس کنم واقعا دارم عذاب میکشم با رفتاراشون🥲

با نظر دیگران که نمیشه خودتو عوض کنی شاید اونا دارن اشتباه میکنن

بشین با خودت خلوت کن ببین تو رفتارات موردی بوده بدخواهی دیگران رو داشته باشی یا نافرمانی خدا رو بخوای؟؟

اگر بوده خودت رو اصلاح کن اگر نبوده بیخیال حرف مردم 

مردم هر کاریم بکنی باز یه حرفی برای گفتن دارن

دیگران در مورد منم همین نظر رو دارن ، چون حقیقت همه چی رو میگم ، دروغ های اونا رو تایید نمیکنم. 

دلشون میخواد هوای کار و سیاست اونا رو داشته باشم حتی اگر خدا راضی نباشه.

متاسفانه اغلبشون هم اینطور هستند. دیگه جدیدا سکوت پیشه کردم و یه گوشه نشستم. 

چون اهل دروغ نیستم. 

با نظر دیگران که نمیشه خودتو عوض کنی شاید اونا دارن اشتباه میکنن بشین با خودت خلوت کن ببین تو رفتار ...

نمیدونم هیچی نمیدونم عصابم مث چی خورده

دیگران در مورد منم همین نظر رو دارن ، چون حقیقت همه چی رو میگم ، دروغ های اونا رو تایید نمیکنم.  ...

🙂من تموم حرفی رو زدم ک میدونستم کجاش مشکل داره؟؟کاش میتونستم مدرسمون عوض کنم

نمیدونم هیچی نمیدونم عصابم مث چی خورده

حرف دیگران رو نشنیده بگیر اینا همین ادمایی هستن که الان تو رو سرزنش میکنن فردا عین رفتار تو رو انجام میدن خودشون

به خودت اعتماد کن و قوی باش و استقامت کن

حرف دیگران رو نشنیده بگیر اینا همین ادمایی هستن که الان تو رو سرزنش میکنن فردا عین رفتار تو رو انجام ...

سعیمو میکنم ممنون بابت راهنمایی🙂💋