2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 70 پست
اگگه نداشته باشی هیچ هاله ای نمیندازه اصولا روز ۱۳و۱۴ سیکل تخمک گذاری انجام میشه

نه هیچی هیچی نیست میندازه ولی کمرنگ ..پس علتش چی می‌تونه باشه که من این ماه اینجوری بودم؟چون قبلا تا کیت میزاشتم پر رنگ میشد..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما رحمتونو چجوری گرم نگه میدارین؟چند وقته اقدامی شما؟و چند سالتونه؟

از این کمر بند پشم شتری ببند 

روغن زیتون بزن 

۲۹ سالمه بعد سقطم این ۵ ماه که اقدام کردم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
انشالله مثبت بشی به حق امام جواد ..من فقط دعام شده باردار شدن کسایی که بچه میخوان از جمله خودم

الهی امین خدا دل هممونو شاد کنه 

ی ذره علایم داشتم ک گفتن از علایم لتروزله ناراحتم 

خدایا 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
منم 28سالمه و یکساله اقدامم...

الهی ک همین ماه خبر بارداریتو بهم بگی

تا همین جاام اکیه عزیزم ولی اگه بخوای ادامه بدی بهتره دکترت چی گفته ؟

دکترم که هیچی اصلا دلم میخواد عوضش کنم ..من چون شرایطم سخته و کار همسرم یه شهره دیگه هست اصلا ارتباط ندارم آنچنان با دکترم ..تلفنم که جواب نمیدن ..فقط تا پریود میشم میرم پیشش دارو میده

منم رفتم برا ivf دیگه کاراشو دارم میکنم چند دوره لتروزول مصرف کردی ؟

با این ماه ۵ دوره 

خدا از زبونت بشنوه ..واقعا برای خودم ..بچه تو زندگیمون خیلی جاش خالیه ..اقدام و انتظار هم خسته کننده ...

چقدر درکتون میکنم 

رابطه ما شده فقط اقدام 

میگن نباید اینجور باشه 

ولی هر ماه اقدام اقدام 

شما رحمتونو چجوری گرم نگه میدارین؟چند وقته اقدامی شما؟و چند سالتونه؟

از روز اول دوره تا تخمک گذاری رحمتو هر شب با روغن سیاه دونه ماساژ بده بعد ببند گرم نگه دار جای سرد نشین جوراب پات کن رو زمین سرد پاتو نذار صبحا ام عسل و سیاه دونه بخور طول روزم دم کرده ی دارچین و زنجبیل و هل بخور

بعد تخمک گذاری فقط گرم نگه دار خودتو ولی دیگه گرمی نخور ماساژم نده

الهی امین خدا دل هممونو شاد کنه  ی ذره علایم داشتم ک گفتن از علایم لتروزله ناراحتم  خدای ...

همسرت مشکلی نداره؟من عکس رنگی که رفتم ماه پیش گفت کمی التهاب و چسبندگی داشتی که برطرف شد