سلام خانما ..من اقدام به بارداری هستم ..این ماه لتروزول خوردم و سینال آف زدم ..روز دهم سیکلمم فولی 16..17..8.5..9.5داشتم اقدام داشتم ولی هر چی کیت تخمک گذاری میزارم هاله دوم کمرنگه پررنگ مثل خط اول نمیشه ..امروز 19سیکلم هست و سیکلمم 31روزه هس
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
همسرت مشکلی نداره؟من عکس رنگی که رفتم ماه پیش گفت کمی التهاب و چسبندگی داشتی که برطرف شد
واریکوسل داشت عمل کرد
خودم دارو گرفتم باردار شدم بنا بر شرایط بدی سقط شد
بعدش اقدام کردم نشد دکتر متوجه کیست شد دارو گرفتم برطرف شد
این ماه لتروزول گرفتم تا خدا چی بخواد
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دکترم بعد دو دوره منو فرستاد مرکز ناباروری گفت برو iui کن ولی من میخوام مستقیم ivf کنم
ب منم این ماه گفتم ای یو ای ولی دکتر همسرم گفتن طبیعی نشد برید ای وی اف
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
چقدر درکتون میکنم رابطه ما شده فقط اقدام میگن نباید اینجور باشه ولی هر ماه اقدا ...
دقیقا ما هم همینطوره ..بعد کلا اقدامم خسته کنندس ..به خدا از 9سیکلم تا الان که 19سیکلمه بعضی روزاش هر روز بعضی وقتی یک روز در میون..دلم خبر شنیدن بی بی چک مثب میخواد که فقط یکماه برم استراحت اصلا سراغ اقدام و تخمک گذاری و فولیکول ..نیام
دقیقا ما هم همینطوره ..بعد کلا اقدامم خسته کنندس ..به خدا از 9سیکلم تا الان که 19سیکلمه بعضی روزاش ه ...
الهی ک همین ماه همینایی ک گفتید میشه
ب منم این ماه گفتم ای یو ای ولی دکتر همسرم گفتن طبیعی نشد برید ای وی اف
آره iui خیلی احتمالش کمه البته از اقدام طبیعی بیشتره ولی گفتم منکه قراره دارو هورمونی بگیرم همون بهتر که ivf کنم سه دوره دارو بگیری iui کنی جواب نده تازه بعدش بری ivf چه کاریه کلی صدمه میزنی به بدنت