2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 70 پست
مورفولوژی نرمال همسرتون چقدره؟ من پیش دکتر ارولوژی که رفتم گفتن خوبه باید بین 4تا 14باشه رنج ازمایشک ...

خوب نبود ولی دی اف ای ۱۸ بود ک دکترشون دارو داد گفت برای طبیعی خوبه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دی آف ای باید کمتر باشه؟ 

من فکر کردم از ۱۲/۵ تا ۱۵ خوبه 

دکترشون رد کرد گفت ۱۸ هم خوبه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم معلومه بچه خیلی دوست داری من بعد دو سال و نیم اقدام کردم ، زودی مثبت میشه غصه نخور 

من و همسرم شدید بچه دوست داشتیم و داریم ..اصلا همیشه می‌گفتیم عروسی که کردیم سریع اقدام کنیم ..ماه اول عروسیم سریع رفتم دندون پزشکی که اگه خراب هست درست بشه ‌.فکز میکردیم با یه بار اقدام میشه😂

من و همسرم شدید بچه دوست داشتیم و داریم ..اصلا همیشه می‌گفتیم عروسی که کردیم سریع اقدام کنیم ..ماه ا ...

ماام اینطوری بودیم اتفاقا منم رفتم دندون پزشکی لیست غذاهای مفید و مضر تو بارداری درآورده بودم یه طومار نوشته بودم لیست مواد مضر تو محصولات آرایشی بهداشتی حتی یه روغنیم خریدم از سه ماهه ی دوم شکممو باهاش ماساژ بدم زیاد ترک نخوره 😂😂😂😂😂 دنبال کتاب تربیت کودک بودم 😂😂😂 وای چه چیزایی یادم افتاد خیلی تباه بودم فکر میکردم تا بخوایم میشه 

من فقط تلگرام دارم اگه اونجا زدین لینکشو بذارید با کمال میل عضو میشم 

اقا پس یعنی من که کیتم کمرنگه ..مشکلی نداره؟ یعنی تخمک گذاری دارم حتی اگه کمرنگ باشه؟ چطور میشه وقتی یکی تخمک گذاری نداشته باشه ولی فولیکول داشته باشه؟

اقا پس یعنی من که کیتم کمرنگه ..مشکلی نداره؟ یعنی تخمک گذاری دارم حتی اگه کمرنگ باشه؟ چطور میشه وقتی ...

نه عزیزم انقدر به خودت استرس نده مشکلی نداره معمولا آزاد میشه گاهی مواقع به ندررررت پیش میاد که فولیکول پاره نشه آزاد نشه ولی تو نگران نباش عزیزم تحت نظر پزشکی طوری نمیشه