2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 70 پست
البته من دکترای زنانم همه گفتن یه روز درمیون ولی جدیدا یه دکتر ارولوژی گفت از روز یازده سیکل به مدت ...

ببین من از 9سیکلم تا الان که 19سیکلم هست همش در حال اقدام بودم ..به نظرت اقداممو تا کی ادامه بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو هم نرفتی ببینی فولی داری یا نه؟

روز ۱۱ رفتم ی دونه سمت چپ داشتم عدد ۱۷ و یه تا راست عدد ۱۳ 

روز ۱۳ امپول زدم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
منم همین داروهایی ک شمامصرف کردی رومصرف کردم این ماه خداکنه نتیجه بده برای جفت مون 

چقدر وقته اقدامین؟عکس رنگی هم دادین؟ سونو هم رفتین که ببینین فولی چند دارین؟

اینا بیشتر استرسه  سونو دقیقه  دکترتون امپول آزاد سازی داده؟

نه نداد ..یعنی یکبار چند ماه پیش آمپول آزاد سازی زدم فولی 22*24هم داشتم ولی تازه باعث شد یک هفته زودتر از موعدم لکه بینی داشته باشم ..دیگه اینبار نزدم

منم کلا کیت استفاده نکردم  امروز ۲۱ سیکلم لتروزول امپول استفاده کردم سینه هام متورم شدن ب شدت ...

من اوایل چند ماهی استفاده کردم دیدم نه جواب درست میده فقط باعث استرسه بیشتر میشه

آره داروهای تحریک تخمک گذاری این علائم و میدن حتی ترشحاتتم بیشتر میشه درد تخمک گذاری بیشتر 

ببین کامل پررنگ نمیشه ها تا هاله افتاد حتی کمرنگ اقدام کن

یعنی هاله کمرنگ بندازه حتی تا الان که 19سیکلم هست ربطی به این ندارد که تخمک گذاری نداشتم.؟ اصلا تخمک گذاری نداشتن یعنی چی آخه من روز ده سونو فولی داشتم ..میشه تخمک گذاری نداشته باشم؟

ببین من از 9سیکلم تا الان که 19سیکلم هست همش در حال اقدام بودم ..به نظرت اقداممو تا کی ادامه بدم؟

خیلی زمان خوبی اقدام داشتی میتونی بعد از این یه روز درمیونش کنی تا دو سه نوبت دیگه

خیلی زمان خوبی اقدام داشتی میتونی بعد از این یه روز درمیونش کنی تا دو سه نوبت دیگه

مثلا تا چندم دورم اقدام کنم؟ راستش خسته شدم دیگه ..من چون کار همسرم دوره مجبور شدم بیام پیشش این ماه و ..

من آمپول آزاد سازی نزدم

ان شاالله این ماه میگیره استرس اصلا نداشته باش اقدام مرتب داشته باش رحمتو گرم نگه دار

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من اوایل چند ماهی استفاده کردم دیدم نه جواب درست میده فقط باعث استرسه بیشتر میشه آره داروهای تحریک ...

ای خدا 

این ماهم کاش خدا بخواد بشه 

نشه باید برم ای وی اف