سلام خانما ..من اقدام به بارداری هستم ..این ماه لتروزول خوردم و سینال آف زدم ..روز دهم سیکلمم فولی 16..17..8.5..9.5داشتم اقدام داشتم ولی هر چی کیت تخمک گذاری میزارم هاله دوم کمرنگه پررنگ مثل خط اول نمیشه ..امروز 19سیکلم هست و سیکلمم 31روزه هس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روز ۱۱ رفتم ی دونه سمت چپ داشتم عدد ۱۷ و یه تا راست عدد ۱۳
روز ۱۳ امپول زدم
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ببین کامل پررنگ نمیشه ها تا هاله افتاد حتی کمرنگ اقدام کن
یعنی هاله کمرنگ بندازه حتی تا الان که 19سیکلم هست ربطی به این ندارد که تخمک گذاری نداشتم.؟ اصلا تخمک گذاری نداشتن یعنی چی آخه من روز ده سونو فولی داشتم ..میشه تخمک گذاری نداشته باشم؟
ان شاالله این ماه میگیره استرس اصلا نداشته باش اقدام مرتب داشته باش رحمتو گرم نگه دار
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من اوایل چند ماهی استفاده کردم دیدم نه جواب درست میده فقط باعث استرسه بیشتر میشه آره داروهای تحریک ...
ای خدا
این ماهم کاش خدا بخواد بشه
نشه باید برم ای وی اف