2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8865 بازدید | 95 پست
مبارکه والا ما یه۴۰۵مدل پایین داریم ۸ساله بیچاره داره خدمت میکنه تا حالا لگد نزده😁😁😁 خواهر من م ...

نه واقعا من نمبگم ماشین خارجی فقط از این و پراید متنفرمممم. 

بدتر از همه اینجاست ک میخاد بزنه ب اسمم 😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوتی از این  ماشین هان پلاک ندارن ؟

نه عزیزم پلاک داره  

نمیدونم چطوری بگم کارش گازوئیل کشیه اهنگ ببین ۴۰۵ ای زیر پاشه تخت گاز میره سمت گناوه رو گوش بده درمورد شغلش اهنگ میخونه  

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

من همین حسو به پراید و تیبا دارم 

نه والا به ۴۰۵ ما دید خوبی دارم زیادم با پارس فرقی نداره از لحاظ قیمت 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اتفاقا بر عکستم عاشقققق سمندم البته اول پارس بعد سمند 

سمند ماشین خوبی نیستاااا نمی‌دونم چرا عاشقشی ۴۰۵ از اون بهتره 😕

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
نه عزیزم پلاک داره     نمیدونم چطوری بگم کارش گازوئیل کشیه اهنگ ببین ۴۰۵ ای زیر پاشه تخت ...

مگه گازوئیل رو با تانکر نمیبرن ؟!!!

اگر حوصله داری درباره این شغل میگی؟ فقط یه اسمی شنیدم ازش.

فکر کردم از این هاس که پلاک جعلی دوبی و … رو ماشیناشونه و با سرعت میرن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه واقعا من نمبگم ماشین خارجی فقط از این و پراید متنفرمممم.  بدتر از همه اینجاست ک میخاد بز ...

خدا نکشتت ما اردیبهشت میرفتیم شمال اقا بهدجاده که افتادیم ماشین های با کلاس اومدن اطرافمون حالا من بهدخودم دلداریرمیدادم و فلان

یهو دیدیم یهذماشینه اومددگقت ماشین از پشت دود میده 

هیچی دیگه از وسط راه تا خود شمال ما دنده خلاص رفتیم و من با شالم صورتمو میپوشوندم که کسی نبینه برگشتنی هم اخر وقت دراومدیم تا بتونیم دنده خلاص برگردیم هیچی دیگع جونم بهت بگه اون موقع کلی حرص خوردیم و خجالت میکشیدم ولی وقتی یادمون می افته انقد میخندیم 

ابحی من مهم اینه دلت خوش باشه من برادررشوهرم انقد پول دارع و ماشین خوب داره ولی به شدت نیاز به ارامش روحی داره 

زندگیش همیشه رو هوا بوده و الانم داره طلاق میگیره

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

نه عزیزم ماشینه دیگه ، ما خودمونم سمند داریم همیشه هم دست منه هرجا هم میرم تیکه میندازن که ماشین باب ...

قراره بزنه ب نامم خجالت میکشم بگم حالا فعلا ب اسمت باشه هر کی یه چیز بهتر خریدی بعد بزن ب نامم 😂😂😂

بخدا ناشکر نیستم فقط ازش خوشم نمیاز از قیافش

نه عزیزم پلاک داره     نمیدونم چطوری بگم کارش گازوئیل کشیه اهنگ ببین ۴۰۵ ای زیر پاشه تخت ...

کجایی هستین

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉