2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8862 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم پلاک داره نمیدونم چطوری بگم کارش گازوئیل کشیه اهنگ ببین ۴۰۵ ای زیر پاشه تخت گاز میره سمت گ ...

چقدر جون آدما بخاطر شوتی سوارا گرفته میشه

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

چقدر جون آدما بخاطر شوتی سوارا گرفته میشه

جون شوتی  سوارا هم بخاطر مخبرا و پلیسا گرفته میشه

فقط ا نی که عزیزان شوتی هستن درک میکنن و اون شوتی بیچاره

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

جون شوتی سوارا هم بخاطر مخبرا و پلیسا گرفته میشهفقط ا نی که عزیزان شوتی هستن درک میکنن و اون شوتی ب ...

خب شوتی سوار نشن این همه شغل حتما باید بقیه رو بکشن و جون خودشونم در خطر باشه؟؟؟؟

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

خب شوتی سوار نشن این همه شغل حتما باید بقیه رو بکشن و جون خودشونم در خطر باشه؟؟؟؟

خخ

بالا تر گفتم داشی

فقط ی شوتی میتونه حال خودشو درک کنه شماها نمیفهمین

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥