2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8862 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اما وقتی همچین کشور غنی داریم و بازم فقر بیداد میکنه مردم مجبورن ب همچین کارایی رو بیارن دارن حق ...

👏🏻👏🏻👏🏻 صد البته دلسوز میخواد که با مشاغل کاذب مبارزه کنه و براشون شغل واقعی جایگزین درست کنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من حالا از ۲۰۶ و پراید و کوئیک متنفرم دیشب ماشین دوستم که کوئیک هست و از پارک در آوردم ( خودش تا ...

٢٠٦كه خيلي تيزه از ٤٠٥و پارسو سمند تيز تره زودتر ماشين خاموش ميشه كسي بلد نباشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من که فرقی تو تیز بودنشون ندیدم پشت فرمون همه هم نشستم 

اتفاقا تيز تره 

من بلافاصله بعد پارس تو ٢٠٦نشستم قشنگ فهميدم تيز تره 

حالا ممكنه شما متوجهش نشده باشين 

ولي تو رانندگي هيچي خوش دست تر پارس نيست 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بیخیال گازوئیل ک ارزونه شوهر منم ماشین داره حتما کارت سوختشون مشکلی داره ...خرجای دیگه ماشین بالاست ...

خودش راننده اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

منم بدم میاد🗿ولی سخت نگیر 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP