2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8865 بازدید | 95 پست
تنش سلامت

مرسی قربونت برم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
نه خیلی هم خوبه مبارکتون باشه.بی کلاس یعنی چی.

منظورم از نظر ظاهریشه 

ادم حس میکنه برتی جوونا نیست برای ادمای بالا 40 یا 50 مناسبه. نمیدونم شاید حسم کاملا غلط باشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا نقره ايي از سفيد اس ال ايكسش خيلي بهتره 

اگه بگم رنج ماشينامون چي بوده 🤣🤣🤣🤣

رانا شروع شد بعد ٤٠٥نقره ايي بعد ٤٠٥لس ال ايكس بعد اي كس ٥٥بعد موتور 🤣🤣🤣بعد پرايد دوباره ٤٠٥بعددپارس دوباره  ٤٠٥دوباره پارس دوباره پارس بعد موتور بعد فونيكس بعد پرايد هاچ 🤣

باهمشونم خاطرات خوبو بد داشتيم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

منم مث تو فکر میکنم پراید و ۴۰۵ اصلا دوست ندارم بنظرم خیلی بی کلاسن و ماشین فقیرانه حساب میشه😁 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ما ۴۰۵ نقره ای داریم و منم همین حس شما رو دارم و ازش متنفرم. و به  نظرم بی کلاس ترین ماشین دنیا ...

از پراید که بی کلاس نیست

من که تازه تازه دارم رانندگی یاد میگیرم به همسرم میگم ماشینموندجدید که بیاد اینو نفروشیم پول جور کن بزار من اینو سوار شم 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

ما ۴۰۵ نقره ای داریم و منم همین حس شما رو دارم و ازش متنفرم. و به  نظرم بی کلاس ترین ماشین دنیا ...

خخخخ یکی مثل خودم پیداش شد بخدا حس میکنم برای پیر مرداس تا جوونا

۴۰۵ خیلییی بهتر از سمنده خیییلی بهتره همشونم ایرانین ایمنی ندارن  پس حیلی خودتو اذیت نکن

اره دقیقن بنظر منم ۴۰۵ خیلی بهتر از سمنده 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
منظورم از نظر ظاهریشه  ادم حس میکنه برتی جوونا نیست برای ادمای بالا 40 یا 50 مناسبه. نمیدون ...

اين حسو راج به سمند دارم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نه عزیزم ماشینه دیگه ، ما خودمونم سمند داریم همیشه هم دست منه هرجا هم میرم تیکه میندازن که ماشین باباتو برداشتی 😂 یا میگن زنی که سمند میرونه زن زندگیه و از این حرفا یکی از دوستامم ۲۰۶ داره بهش میگن امیره ، خلاصه که میگم مهم نباشه برات بالاخره وسیله اس دهن مردم همیشه بازه حتی برای بهترین چیزا

نه خییلی هم خوبه چون شما از اون ماشینا خوشتون میومد ی حسی دارین انشاالله همونی ک دوست دارین میخرین

انشالله. میدونی بدتر از همه چیه میخاد ب اسمم برنه 😂😂😂😂

نه عزیزم اصلا بی کلاس نیست. خیلی هم عالیه

چون توی اقوام دو سه تا آدم درست حسابی داریم که تو شهر ۴۰۵ سوارن. جوون هم هستن. مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنین.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید