💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.
سلام می دونم ربطی به بحث نداره اردبیلی؟ ژن روسی دارند؟ میانگین قد زده 176 مردان ترکیه ایران ایتالیا رو سایت معتبر اروپایی، زنا هم 162. کاش بلند تر شن. نمین پارس آباد چشم رنگی سبز آبی عسلی زیاده؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه ژن روسی کجا بودیعنی از نوادگان روسا و تبعیدی شوروی سابق انگشت شمار هست ولی مثل همه مردم ایراننفقط ...
اخه من رفتم انزلی خیلیشون بور حتی بلوند دختر پسراش دویست سی صدایی دیدم مثل اروپایی شرقی و قدا هم بلند یا روستاهای اردبیل گیلان زیاد دیدم اصلا شبیه اکثر مردم ایران و ایتالیا و اسپانیا نبودن شبیه اسکاندیناوی روسیه بودن حتی چندتا از دوستای دورکه خودم دورگه روسی شمالی خودشونم میگن ما اروپایی تبار و روسیم
نه ژن روسی کجا بودیعنی از نوادگان روسا و تبعیدی شوروی سابق انگشت شمار هست ولی مثل همه مردم ایراننفقط ...
نواده که بله زیاد دیدم داخل ارومیه تبریز زیادن ولی دورگه داخل انزلی خیلی زیاده چند هزار نفری هستن داخل ویکی پدیا هم نوشته، لهستانی یا روس تبار ،گرجستانی هم داخل گیلان و اصفهان زیادن قد بلند و بینی قلمی و موی روشن داشتن دیدم با اکثر مردم ایتالیا ایران و عرب ها فرق دارن مثل دوستان دورگه روسی من