2777
2789
عنوان

قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا هیچ داروی مکمل بهم ندادن این دکترا

منم همینطور 

بعد من خیلی روی روحیه ام اثر داشت هی گریه میکردم کلی خندید بهم 

گف پاشو بروهیچ دارویی ندارگد بهم فق آرامبخش داد گف خیلی استرسی هستی بخور گریه نکن🙁😂

عزیزم سی تی انژیو سخت بود ؟

نه عزیزم اصلا ،،ی حس گرم شدن تو بدن داشتم بعد یه حس،پریودی ،اخر هم یکم سرگیجه ک گفتن همراهت اب نیوه ب دست بایسته دم در،البته اکثر کسایی ک حالشون بد میشد بیشتر میترسیدن وگرنه هیچ مشکل غیر عادی برای ادم پیش نمیاد

نه عزیزم اصلا ،،ی حس گرم شدن تو بدن داشتم بعد یه حس،پریودی ،اخر هم یکم سرگیجه ک گفتن همراهت اب نیوه ...

اکو ک کردی افتادگی دریچه نداشتی ؟ منم دکتر گفته اسکن قلب انجام بده 

سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم میزنم نفس کم میارم و خسته میشم تپش قلب شدیدی هم دارم راستش از استرس داشتم تو نی نی سایت در مورد قلب و تنگی نفس میخوندم تاپیک شمارو دیدم ممنون میشم اگه جوابمو بدین 

سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم ...

سلام عزیزم من هنوز درمان نشدم،،سی تی انژیو دادم ،هولتر بستم،،البته اهوازم هیچ دکتری متوجه نشد و گفتن سالمی ولی میدونم مشکل داره قلبم ،تصمیم دارم بیام تهران بیمارستان قلب رجایی چک کنم ببینم دکترا تهران چی میگن

اکو ک کردی افتادگی دریچه نداشتی ؟ منم دکتر گفته اسکن قلب انجام بده 

نه گفتن هیچیت نیس،ولی داقوونم از اریتمی و تنگی نفس،مطمعنم نفهمیدن چمه،خودم احتمال میدم رگ مویی قلبم گرفته اهوازیا نفهمیدن