2777
2789
عنوان

قلب

393 بازدید | 33 پست

سلام دوستان،من حدود۴ماهه تنگی نفس دارم قلبم یکی درمیون میزنه ،،یا بال بال میزنه،،۴۰ سالمه بچه دارم،،دچار خستگی و ضعف شدید میشم بی حال میشم ،،موقع حرف زدن و یا غذا پختن ساده نفسم بند میادو قلبم بال بال میزنه داغون شدم ،منی ک داعم ورزش میکردم الان دراز کشم ،،متخصص قلب رفتم سی تی انژیو و نوارو اکو گفتن خوبی برو چیزیت نیس،،رفتم فدق تخصص ریه انواع و اقسام نکار ریه و ،،،،گفت خوبی ی اسپری ساده داد،،دکتره قلب گفت برو غدد تیروییدته شاید رفتم فقط نیم درجه کم کارربود، ب نظرتون مال واکسنه؟من دو دوز برکت زدم فقط،،البته چاقم شدم ،ولی با توجه ب شرایطم دو دم راه نمیتونم برم،کی این حالتارو داشته ،ب نظرتون پیش چ دکتری برم،،،دیابت و چربی و غیره هم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس ک دارم ولی چ استرسیه قربونت که کلا دراز کشم کرده دو قدم تو اشپزخونه راه میرم باید بشینم ک از ح ...

اکو دیگ گویای همه چیزه ک مشکل قلبی خداروشکر ندارین ...استرس زیاد و فکرای زیاد آدمو از پا در میاره 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
بجوم سیر رو یا قورت بدم

حبه‌ی سیر بزرگه نمیتونی قورتش بدی باید با چاقو چند تکه‌اش کنی 

صبح ناشتا بخور با یه آب جوش همراهش بعد نیم ساعت صبحانه‌ات رو بخور

خیلی خوبه بعد سه روز نتیجه‌اش رو میبینی

منم بیس سالمه این علایم دارم رفتم دکتر قلب گف چیزی نیس حساس نشو نمیدونم‌چرا

اخه زندگیمون مختل میشه،،بعد بیشتر نگران میشیم ک دکترا متوجه نمیشن ما اصلا چمونه،،،بخدا میترسم موقع بال بال زدن قلبم بلایی سرم‌بیاد ،،،مال کرونا دلتا بود ک چندسال یش گرفتم نمیدونم مال واکسنا مزخرفه ،،،دیوانه شدم

اخه زندگیمون مختل میشه،،بعد بیشتر نگران میشیم ک دکترا متوجه نمیشن ما اصلا چمونه،،،بخدا میترسم موقع ب ...

عزیزم این آریتمی قلبی هست و از استرس یا فقر آهن یا کمبود ویتامین دی و مشکل هورمونیه 

دکتر متوجه بیماری ما میشه اما خب بیماری نیس در واقع ک دارو بخاد یا خطرناک باشه 

اما ناخودآگاه آدم می‌ترسه موقعی ک ضربان قلب یهو نمیزنه و تو ضربان بعدش جبران میشه 

اما من چند ماهی میگذره یکم حساسیتم کمتر شده 

خالم هم اینجوری بوده چند سال پیش میگف رفتم دکتر گف از فقر آهن خودش بهتر شد هر چی گذشت