سلام دوستان،من حدود۴ماهه تنگی نفس دارم قلبم یکی درمیون میزنه ،،یا بال بال میزنه،،۴۰ سالمه بچه دارم،،دچار خستگی و ضعف شدید میشم بی حال میشم ،،موقع حرف زدن و یا غذا پختن ساده نفسم بند میادو قلبم بال بال میزنه داغون شدم ،منی ک داعم ورزش میکردم الان دراز کشم ،،متخصص قلب رفتم سی تی انژیو و نوارو اکو گفتن خوبی برو چیزیت نیس،،رفتم فدق تخصص ریه انواع و اقسام نکار ریه و ،،،،گفت خوبی ی اسپری ساده داد،،دکتره قلب گفت برو غدد تیروییدته شاید رفتم فقط نیم درجه کم کارربود، ب نظرتون مال واکسنه؟من دو دوز برکت زدم فقط،،البته چاقم شدم ،ولی با توجه ب شرایطم دو دم راه نمیتونم برم،کی این حالتارو داشته ،ب نظرتون پیش چ دکتری برم،،،دیابت و چربی و غیره هم ندارم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نه عزیزم اصلا ،،ی حس گرم شدن تو بدن داشتم بعد یه حس،پریودی ،اخر هم یکم سرگیجه ک گفتن همراهت اب نیوه ب دست بایسته دم در،البته اکثر کسایی ک حالشون بد میشد بیشتر میترسیدن وگرنه هیچ مشکل غیر عادی برای ادم پیش نمیاد
سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم میزنم نفس کم میارم و خسته میشم تپش قلب شدیدی هم دارم راستش از استرس داشتم تو نی نی سایت در مورد قلب و تنگی نفس میخوندم تاپیک شمارو دیدم ممنون میشم اگه جوابمو بدین
سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم ...
سلام عزیزم من هنوز درمان نشدم،،سی تی انژیو دادم ،هولتر بستم،،البته اهوازم هیچ دکتری متوجه نشد و گفتن سالمی ولی میدونم مشکل داره قلبم ،تصمیم دارم بیام تهران بیمارستان قلب رجایی چک کنم ببینم دکترا تهران چی میگن