سلام دوستان،من حدود۴ماهه تنگی نفس دارم قلبم یکی درمیون میزنه ،،یا بال بال میزنه،،۴۰ سالمه بچه دارم،،دچار خستگی و ضعف شدید میشم بی حال میشم ،،موقع حرف زدن و یا غذا پختن ساده نفسم بند میادو قلبم بال بال میزنه داغون شدم ،منی ک داعم ورزش میکردم الان دراز کشم ،،متخصص قلب رفتم سی تی انژیو و نوارو اکو گفتن خوبی برو چیزیت نیس،،رفتم فدق تخصص ریه انواع و اقسام نکار ریه و ،،،،گفت خوبی ی اسپری ساده داد،،دکتره قلب گفت برو غدد تیروییدته شاید رفتم فقط نیم درجه کم کارربود، ب نظرتون مال واکسنه؟من دو دوز برکت زدم فقط،،البته چاقم شدم ،ولی با توجه ب شرایطم دو دم راه نمیتونم برم،کی این حالتارو داشته ،ب نظرتون پیش چ دکتری برم،،،دیابت و چربی و غیره هم ندارم
نه عزیزم اصلا ،،ی حس گرم شدن تو بدن داشتم بعد یه حس،پریودی ،اخر هم یکم سرگیجه ک گفتن همراهت اب نیوه ب دست بایسته دم در،البته اکثر کسایی ک حالشون بد میشد بیشتر میترسیدن وگرنه هیچ مشکل غیر عادی برای ادم پیش نمیاد
سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم میزنم نفس کم میارم و خسته میشم تپش قلب شدیدی هم دارم راستش از استرس داشتم تو نی نی سایت در مورد قلب و تنگی نفس میخوندم تاپیک شمارو دیدم ممنون میشم اگه جوابمو بدین
سلام خوبین؟شما مشکل قلب و تنگی نفستون خوب شد؟منم چند روزه تنگی نفس دارم طوری ک راه میرم یا حتی حرفم ...
سلام عزیزم من هنوز درمان نشدم،،سی تی انژیو دادم ،هولتر بستم،،البته اهوازم هیچ دکتری متوجه نشد و گفتن سالمی ولی میدونم مشکل داره قلبم ،تصمیم دارم بیام تهران بیمارستان قلب رجایی چک کنم ببینم دکترا تهران چی میگن