2777
2789

چی شده

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟

دوسم داره؟ 

جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی بهم پیام میده میگه میایم خاستگاری؟

اگه بیان خوب پیش میره؟ 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟ دوسم داره؟  جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی ...

چله حدیث کسا بگیر

چهل روز 

هرروز بخون

بهترین اتفاق برات رقم میخوره ب لطف خدا

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
چی شده

علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟

دوسم داره؟ 

جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی بهم پیام میده میگه میایم خاستگاری؟

اگه بیان خوب پیش میره؟ 

ی دختره هم هست اسمش زهرا رقیب احساسیمه اون میره کنار ؟ 

چله حدیث کسا بگیر چهل روز  هرروز بخون بهترین اتفاق برات رقم میخوره ب لطف خدا

باشه چشم عزیزم ممنون😘اگه دعای دیکه ایی بخام بخونم در کنارش اشکالی ک نداره؟

علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟ دوسم داره؟  جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی ...

خیلی وابسته پسره ای.یکمم اعتماد ب نفس نداری و افسردگی داری...خیلی پیگیر خودتو نشون نده فک کنن خبریه..میان 

باشه چشم عزیزم ممنون😘اگه دعای دیکه ایی بخام بخونم در کنارش اشکالی ک نداره؟

نه گلم

خیلی وابسته پسره ای.یکمم اعتماد ب نفس نداری و افسردگی داری...خیلی پیگیر خودتو نشون نده فک کنن خبریه. ...

اره دقیقا یعنی کم بهش پیام بدم ؟؟

تا آخر امسال میان؟؟

ی دختره هم هست اسمش زهرا اون کلا میزه یجورایی من احساس میکنم رقیب احساسیمه

اره دقیقا یعنی کم بهش پیام بدم ؟؟ تا آخر امسال میان؟؟ ی دختره هم هست اسمش زهرا اون کلا میزه یجورای ...

اون علاقه بهت چقدر نشون مبده؟در حد زنگ و دیدن؟

سعی کن رقیباتو حذف کنی از جلوش ولی باسیاست و پسره نفهمه...اگه رابطتتو خوب پیش ببری میان

اون علاقه بهت چقدر نشون مبده؟در حد زنگ و دیدن؟ سعی کن رقیباتو حذف کنی از جلوش ولی باسیاست و پسره نف ...

امد با خانواده ام صحبت کرد یعنی دوسم داره دیگه مگه نه؟

راهمون دوره  از هم  و اینکه خوب با پیام در ارتباطیم ولی امسال ی بار اومد پیش خودم ی بارم با خانواده‌اش شهریور ما اومدن جلسه معارفه 

اون علاقه بهت چقدر نشون مبده؟در حد زنگ و دیدن؟ سعی کن رقیباتو حذف کنی از جلوش ولی باسیاست و پسره نف ...

چطوری حذف کنم آخه گاهی باهاش حرف میزنه داداش میگه ولی صمیمی هست و اینکه اگه ازدواج کنیم اونومیزه ؟؟

چون من رو علی دوست داره و این بهم اثبات شده ولی خوب ...