2777
2789
عنوان

تهمت زدن

308 بازدید | 25 پست

سلام دوستان جاریم دخترش پارسال بچشو تو سه ماهگی سقط کرد حالا شنیدم که پشت سرم گفته که من دعا گرفتم بچه دخترش سقط بشه ، نمی‌گذرم ازش چیکار کنم به نظرتون به روش بیارم ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون بد ذات به من می‌گفت نازایی حالا پشت سرم گفته رفته دعا گرفته بچش سقط بشه به دخترم بتونه بگه نازا خیلی بدم میاد ازش خیلی دلمو شکسته تاحالا

اگه مطمینی که اینو گفته بله

اره مطمئنم گفته خیلی تهمت ها پشت سرم  بهم زده چند سال پیش ،بهم گفت نازایی همه بچه دار میشن دلت میسوزهه اینو تو روم گفت 

بگو خدایا شرشو به خوش برگردون .

رسوند عزیزم بهم گفت نازایی بعدش که باردار شدم گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه موند بعد چهار سال دخترش سقط کرد که حالا گفته من دعا گرفتم خیر ندیده

چیکار کردی شما چه برخوردی کردی ؟

ما سالهاست که قطع رابطه هستیم. طوری که این دختر که همسن بچه خودمه تا حالا ی کلام با من هم کلام نشده. البته جاریم با تمام خانواده شوهرم قهره. وقتی این حرف به گوشم رسید بیش از اینکه از اون ناراحت بشم از مادر شوهرم که منتقل کرده ناراحت شدم. مدتها اعصابم ناراحت بود. البته شوهرم جانانه پشتم ایستاد و گفت غلط کردن که به زن من تهمت زدن. حتی چند ماه از ناراحتی با خواهر شوهر بیچارمم قهر کردم. بعد که آروم شدم باهاش آشتی کردم. این جاری من ی عفریتس. جلوی شوهرم قر می‌ریخت و لباس باز میپوشید. تا مرز طلاق رفتیم. البته الان سالهاست که قهریم