ftmam مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2765 عنوان متاهلا | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 32 پست من نامزدمیه نصیحتی و چیزی که فکر میکنین مهمه و تو زندگی باید رعایت کنم رو میشه بگین از همه لحاظ میخوامشا اما نمیخواد منو💔 1402/08/15 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 آخ تودارباش مراقب حرف زدنت باش هیچوقت هیچکسومحرم ندون اگ توخونتون جنگ بودهمه همه روبسپرب شوهرت نگن اگ توخونتون نون خشک خوردین روزی ک نامزدت میادبابات سفره رنگی بچینه دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
kkkkkkyyyy عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 49 خب بستگی ب طرف داره ک ارزش و جنبه این همه گذشت رو داشته باشه یا ن کسی که جنبه و ارزش گذشت نداشته پس چرا بهش بله بگید که یه عمری فقط بجنگید با همگذشت نکنید درست میشه؟
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5868 از اونورم هیچ کار نکنم میشه عروس تنبل🫠😂 من دلم واسش سوخت کارهاشو کردم پیره .بعد دیدم به چشم کلفت منو نگا میکنه😄دیدم وقتی دختراش کار میکنن فشارش بالا پایین میشه و انتظار داره من کار کنم.منم دیگه عمرا واسش کاری کنم و من زندگی رو بد جور باختم....