بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه می بینی با فاصله گرفتن احترامها سر جاش می مونه این کار رو بکن و نترس. پشت سر خونواده شوهرت جلوش بدگویی نکن. نفقه بگیر. برای خودت طلا بخر پس انداز کن.
ننه والا من هرکیو دیدم خرجش بالا بوده شوهره بیشتر بهش بها داده
یکی از دوستام شوهره دست بزن داشت پارسال رفت دماغشو عمل کرد میگه از اون تایم شوهرم تا دستشو بالا میبره میگه لا الله اللله میترسم بزنم دماغت کج شه باز خرجم ۱۰برابر شه😂😂😂😂
سلام ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم،زیاد خونه ی مادر شوهر نرو و شب نمون زیاد صمیمی نشو زیادم خشک نباش تعادل رو حفظ کن ، حرف های خانواده ت رو چه خوب چه بد به همسر جان نگو ،و همین طور از همسرت پیش خانواده ت بد نگو اگه مشکلی پیش اومد بین خودتون حلش کنید احترام هم فراموش نشه
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
همیشه باهمسرت روراست باش هیچ وقت بهش دروغ نگو،همیشه احترام بزاروتوهین بهش نکن که احترام ببینی وتوهینی نشنوی وخانوادش روسرزنش نکن چون اونم بالاخره واکنشی داره وخانواده شماروموردسرزنش قرار میده وخلاصه مطلبم اینه که احترام بگذارتامورداحترام قراربگیری
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
مثلا در مورد رفت وآمد به خونه ی مادرشوهر که بعضیا شورشو در میارن همش اونجان برا خودت ارزش قایل باش .اگه از خانواده ی خودت دلخور بودی پیش همسرت نگو کاری کن که همیشه احترامشونو داشته باشه که این به رفتار خودت بستگی داره