2777
2789
عنوان

زن ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 350 پست
میدونی وقتی یه آدم میفهمه هر کاریم بکنه بازم تو هستی هیچوقت رفتارشو درست نمیکنه یبار که این حرفارو ...

میگه طلاق بدون دلیل 

طلاق بده و برم

من دوسش دارم من ابرو دارم 😭😭😭😭😭😭

اینو میگه چون میدونه میترسی یبار بگو باشه منم خسته شدم برو بذارش خونه پدرش زندایی منم اینجوری بود ...

میترسم بره و نیاد بخدا دیونه شدم

امروز از صبح نه صبحونه جلوم گذاشته نه نهار نه شام

واسه خودش درست میکنه و میخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه طلاق بدون دلیل  طلاق بده و برم من دوسش دارم من ابرو دارم 😭😭😭😭😭😭

بگو باشه قبول

خودش درست میشه چون بهونه الکی داره میگیره

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
میترسم بره و نیاد بخدا دیونه شدم امروز از صبح نه صبحونه جلوم گذاشته نه نهار نه شام واسه خودش درست ...

چقدر دلم گرفت تو این تاپیک 

کاش کاری از دستم بر میومد برات انجام میدادم 

امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
یه ادمیه تا بگی اره تا دادگاه نبره ادمو ول نمیکنه اخلاقش زیر سقف خونه خیلی بد بوده

مشاوره برین با هم

مشاوره تخصصی نه همینجوری الکی

شاید اصلا این خانم بدرد زندگی نمیخوره

حداقل تا دیر نشده و بچه ندارین تکلیف مشخص بشه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

اسی ببخشید یه سوال میشه بپرسم 

اگه طلاق بگیره چقدر ازت پول میبره؟ 

مهریه اش چند تاس؟ 

دست پر میره یا خالی

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

ربطی به نیاز مالی نداره  هر انسانی دلش میخواد فعالیت کنه تو اجتماع و احساس مفید بودن داشته باشه  مگه هرکی مشکل مالی داره کار میکنه ؟؟؟؟

حق طلاق رو هم من خودم قبل عقد حتما از کسی که بخوام ازدواج کنم باهاش حتی اگه عاشقش هم باشم میگیرم  فقط تو کشور ماست که حق طلاق با مرده

اگه نخوادت میخوای به زور نگهش دارین؟ 

الان یه مردی از اشناهای ما ۳ _۴ ساله که یه زنو علاف خودش کرده و طلاق نمیده !!!! و زنه نمیتونه جدا شه   چیه اینکه حق طلاق با مرد باشه عادلانه ست ؟؟؟ 

ولی فحش و توهین که میگید رو من هم نمی پسندم  ولی بازم نمیدونم الکی اینکارو میکنه یا جواب شما رو میده  

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
میترسم بره و نیاد بخدا دیونه شدم امروز از صبح نه صبحونه جلوم گذاشته نه نهار نه شام واسه خودش درست ...

واقعا کار دنیا عجیبه یکی که همه جوره سازگاره یه مرد پست میفته تو دامانش

یکی هم قدر زندگی نمیدونه با وجود مرد خوب البته با توجه به توضیحات خودتون میگم

من تو زندگیتون نیستم

ببخشید اینو میگم ولی بعضی از خانما بخاطر مهریه و تیغ زدن ازدواج میکنن

۱،۲ماه بعدشم حرفشون یه کلامه طلاق

بخاطر دوست داشتن آینده خودتو خراب نکن

بازم میگم حتما مشاوره تخصصی بگیر بعد تصمیم بگیر جدا بشین یا نه

هیچ آدمی نمیشه بزور نگه داشت

مهریش زیاده؟

من یکی میشناسم ۶بار ازدواج کرده و طلاق گرفته با مهریه زیاد تیغ میزنه بعدم طلاق

اگه اینابی که میگی راسته کم کسری نمیزاری براش خوشبحال خانومت البته بد به حال شما که قدر نمیدونن 

اینحا کلی خانوم خودمم همینطور کلی بذبختی کشیدیم از شوهر و خانوادش باز داریم زندگی میکنیم 

نمبدونم چرا خدا عدالت نداره

مهریه اش برام مهم نیس من دوسش دارم این مهمه

به هر حال بزور نمیتونی نگهش داری