2777
2789
عنوان

زن ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 350 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بیشتر از این حرفا نوکریش رو میکنم اما ناسازگاره

من نظر خودمه این خانم بدرد زندگی نمیخوره

شایدم دلش یه جای دیگس

چون خیلیا آرزوشون یه زندگی خوبه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

اسی اگه بخواد واقعا طلاق بگیره چی می‌بره ازت؟ 

چقد پول

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
من نظر خودمه این خانم بدرد زندگی نمیخوره شایدم دلش یه جای دیگس چون خیلیا آرزوشون یه زندگی خوبه

منم باهات موافقم 

یا خیلی ساده و احمقه و فک می‌کنه خیلی زرنگه 

یا دلش جای دیگه است . اومده جیبش پر کنه و بره 

به نظرم اسی باید ازش فاصله بگیره تا بترسه یه خورده

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

منم همسر سابقمو دوست داشتم ولی وقتی دیدم به هیچ صراطی مستقیم نیست پا رو دلم گذاشتم و جدا شدم

هیچ اسراری هم به موندنم نکرد گیرش مهریه بود که نده منم دیدم طول میکشه بخشیدم

الان آرامش دارم که با هیچی عوضش نمیکنم

فهمیدم دوست داشتنم کور کورانه بوده یه وابستگی معمولی شایدم ترس

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
ازش نترس و بخاطر ابرو کوناه نیا اون از اخلاقت سواستفاده میکنه و‌پیشروی میکنه  دختری که از خانو ...

اره سو استفاده شدید میکنه

الانا از فامیلاش خبر میاد که این خانواده کلا اینجوری هستن

یه برادرش هم زنش رو از خونه فراری داده

ولی منم بخاطر مسایل خانوادگی و ابرو خیلی گیرم و خیلی ازم سو استفاده میکنه

منم باهات موافقم  یا خیلی ساده و احمقه و فک می‌کنه خیلی زرنگه  یا دلش جای دیگه است . اوم ...

آدم باید اینجور مواقع پا رو دلش بذاره

منم همسر سابقمو دوست داشتم ولی وقتی دیدم به هیچ صراطی مستقیم نیست پا رو دلم گذاشتم و جدا شدم هیچ اس ...

این بیشعور هیچ کم و کسری نداره فقط فکر و مغزش بچگونه اس و اذیتم میکنه و عذابم میده 

الان دو ساعت زار زدم توی خونه یه کلمه حرف نزد

پولش مهم نیست  دو میلیاردی طلا هس با 114 سکه من زندگیمو دوس دارم نمیخوام به طلاق ختم بشه پول ...

گفتم شاید دلش با کس دیگه ای باشه 

بخواد تیغت بزنه و بره 

به هر حال حواستو جمع کن . آنقدر نترس و مردونه رفتار کن .

کوتاه نیا . در دسترسش نباش خیلی تا نداشتنت رو حس کنه