2789
عنوان

زن ناسازگار

12952 بازدید | 350 پست

سلام

من و همسرم 27 سالمونه

من خانومم رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم و ازدواجمون هم مدرن بوده و دوست بودیم

خانومم خیلی ناسازگاری میکنه هر روز یه بهونه میاره

یه روز حق طلاق میخواد یه روز میگه کار پیدا کردم و میخوام برم کار بکنم اونم کار ویزیتوری و اینم بگم که خدا رو شکر احتیاجی به کار و پول نداریم و خونه و ماشین و همه چی هم داریم

چون میدونه دوسش دارم اذیتم میکنه و هی بهم میگه دوست ندارم و نمیخوامت و اصلا سر هیچ و پوچ بهم توهین میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که از هیچ کسی حرف شنوی نداره و میگه فقط و فقط خودم

نه حرف مادرشو گوش میده نه برادر هاشو

هر روز هم دعوا میکنه باهام

حتی باهام نمیخوابه هرزگاهی و میگه باید چندین روز تنبیه بشی

تنبیه چی و به چه علتی رو نمیدونم و میپرسمم هم بهونه ها و حرفای الکی میاره 

بچه نداریم  

مشاور برو خیلی کمکت میکنه

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
اینم بگم که از هیچ کسی حرف شنوی نداره و میگه فقط و فقط خودم نه حرف مادرشو گوش میده نه برادر هاشو ه ...

حتما خیلی چسبیدی بهش و اجازه نفس کشیدن ندادی یه ذره توجه و پیگیریاتو کم کن ببین تغییر میکنه یا نه

روانیه زنت

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
مشاور هم میبرمش اروم میشه و میاد باز دوباره قاطی میکنه و باز مشاور نمیره

خودت تنها برو

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز