2777
2789
عنوان

زن ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 350 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عربده؟من از گل نازکتر بهش نگفتم و دست هم بلند نکردم اگه بکنم ببین چیکارا میکنه

عنوانتو دیدم یاد برادرشوهرم افتادم .زنش یعنی جاریم دقیقا ناسازگار بود. پدرشو دراورد. مشاور میگفت نرید دنبالش این زن ب درد زندگی نمیخوره

parasoo1989@

میدونی وقتی یه آدم میفهمه هر کاریم بکنه بازم تو هستی هیچوقت رفتارشو درست نمیکنه

یبار که این حرفارو زد خیلی جدی باهاش برخورد کن نه با ملایمت

منت کشی نکن

بگو اگه واقعا نمیخوای این زندگیو تکلیف منم روشن کن

خانمت چون میبینه هر کار بکنه بازم دوسش داری انقدر اذیت میکنه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
بعضی وقتا باید یه تلنگر بهت بخوره تا بفهمی کجایی منم اوایل خیلی لج و لجبازی میکردم شوهرم بیچاره میگف ...

اره منم میگم گاهی تلنگر خوبه. منم جاریم هی اذیت میکرد مشاور حتی گف نرید دنبالش این ب درد زندگی نمیخوره. ایناگوش نکردن. اخرسر ک باز ی دعوای الکی کرد و رفت برادرشوهرم رفت واسه طلاق نامه اینا ک رفت درخونه ی دختره انگار ترسید. الان پنج ماهی هست داستانی دریت نکرده و داره زندگی میکنه

parasoo1989@
اره منم میگم گاهی تلنگر خوبه. منم جاریم هی اذیت میکرد مشاور حتی گف نرید دنبالش این ب درد زندگی نمیخو ...

اره ایشون زیادی بهش میدون داده 

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

واقعا سنگ تموم گذاشتین. مگه شغلتون چیه

باورت میشه برادرشوهره منم جشن بگیره طلا بخره خونه ی بزززرگ بخره ماشین خارجی فلان مدل بخره گوشی فلان مدل بخره جهااااز بخره سیسمونی کامل خودش بخره مدل لباس پوشیدن دختره و عوض کنه. اما دختره هییی اذیت اذیت دیگه همه علللنی میگفتن این دختره لیاقت نداره 

parasoo1989@
میگه طلاق فقط بدون دلیل

اینو میگه چون میدونه میترسی

یبار بگو باشه منم خسته شدم برو بذارش خونه پدرش

زندایی منم اینجوری بود داییم میترسید میگفت چیکار کنم ازدواج دومشم بود

دیگه دلو زد به دریا گفت باشه طلاق

خودش برگشت گریه کرد الانم دیگه حرفی از طلاق نمیزنه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.