2777
2789

با خواستگارم قراره بریم بیرون همراه مامانم بعدش خودم تنها صحبت میکنم باهاش

جز در مورد شغلش و درامد و خونه و ماشینش از چیا بپرسم و حرف بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نپرس چرا میخوای ازدواج کنی  بپرس قوانین و خط قرمزهاش چی هست  به نظرم‌ اگه آشنایی داری ان ...

ن منظورم اینه ک اون موارد مالی رو میدونم😂

اها خوب گفتی 

وای آشنایی سنتی چقدر مضخرفه هیچ حسی نداره😐🤦🏻‍♀️

هر چیزی که برات مهمه

اگه دوست داری ادامه تحصیل بدی و کار کنی ازش بپرس شما اجازه میدین مثلا زن آیندتون درس بخونه یا بره سرکار و...

اگه مذهبی هستی و برات بعضی چیزا مهمه ازش راجع به عقایدش بپرس.

اگه اون خیلی مذهبیه و تو کمتر و مثلا خونوادش چادری و...هستن ازش بپرس دوست داره زنش حتما چادری باشه یا...

چ میدونم از این سوالا دیگه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

با جزئیات بیشتر میگی

خب چطوری بگم دیدگاهش به زندگی 

خط قرمز ها 

اینکه چه انتظاری ازت داره و....

عقاید و فرهنگ خانواده اش اینکه به چه چیزهایی اهمیت میدن و براشون مهمه 

از چی خوشش میاد از وی بدش میاد م تو انجام بدی 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند🙂🌼
هر چیزی که برات مهمه اگه دوست داری ادامه تحصیل بدی و کار کنی ازش بپرس شما اجازه میدین مثلا زن آیندت ...

اها درست میگی

در مورد حق و حقومم بپرسم بگم شما معتقدی حق طلاق باید داد یا نه زوده در مورد این:/

اها درست میگی در مورد حق و حقومم بپرسم بگم شما معتقدی حق طلاق باید داد یا نه زوده در مورد این:/

اگه میخوایی حق طلاق بگیری همین الان بهش بگو و نظرشو بپرس

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.