2777
2789
عنوان

زن بابا😱😭😭😭😭😱😱😱😱😱😱

184 بازدید | 7 پست

سبام عزیزانم

با پسری دوست بودم(مامانم و خواهراش و باباش از رابطمون خبر داشتن درواقع نامزد بودیم یجورایی)مامانش دوسال پیش فوت شده و باباش به طرز عجیب یک ماه بعدش زن میگیره اونم زن دائم و بعد مرتی بازم طور عجیبی خونه کوچکی واسه زنش میخره و ماشینش ب نام خانومش میزنه و طلا میخره خواهرای نامزدم رابطه خوبی با زن باباشون ندارن (نامزدم یکسال و نیم باهاشم خیلی خوبه اهل قهر نیست قهرم بکردیم نهایت یکی دو روز) اما یکبار چندمرت پیش ما زن‌باباش و باباش رو دیدیم فرداش نامزدم بی‌دلیل کات کرد و بعد دوماه خودم رفتم منت کشی و اخرین بار هم زن‌باباش رو یکماه پیش دیدیم و بازم بطور عجیبی ۲ساعت بعدش نامزدم بی‌دلیل رفت و کات کرد تا الان کاتیم😭😭😭😭نمی‌دونم طلــ..ـسم و دعا میکنه یا چشمش شوره و قدمش سنگین هروقت مارو میبینه اینجوری میشه بی‌دلیل مامزدم میذاره میره😭😭😭😭تروخدا بگیم چیکارکنم؟یک خانومی هست که اهل روستا هست و خیلی معتقد (مذهبی نیستا خیلی اهل قران و دعا هست نمیدونم چجوری بگم متوجه بشید) نمیخوام تهمت بزنم یا تو گردن خودم بکنم شاید کاری نکنه یا چشمش شوره که اینجوری میهش اما داره دیوونه میشم چیکاربکنم؟؟؟😭😭(بابای نامزدم مشکلی نداره ک بخوام بگم رفته به باباش چیزی گفته)

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یکسال و نیم باهمیم هروقت قهر میکردیم طول نمیکشید بعدش اوکی میشد اما این زنه نمیدونم چرا اینجوزیه😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از خودش نمیپرسی چشه  براچی خواستگاریت نمیاد؟ زن بابات چند سالشه؟نامزدت چند سالشه؟

دوتامون شرایطش اصلا نداریم

زن بابای اونه ن زن‌بابایه من

من۱۹اون۲۳

زنه چ حسی بهت داره؟رابطش با تو چجوره؟رابطش با نامزدت چجوره؟

تاحالا باهاش برخورد نداشتم

نامزدم کلا ادم بسازی هست باکسی کاری ندارع