2777
2789
عنوان

زن بابا😱😭😭😭😭😱😱😱😱😱😱

184 بازدید | 7 پست

سبام عزیزانم

با پسری دوست بودم(مامانم و خواهراش و باباش از رابطمون خبر داشتن درواقع نامزد بودیم یجورایی)مامانش دوسال پیش فوت شده و باباش به طرز عجیب یک ماه بعدش زن میگیره اونم زن دائم و بعد مرتی بازم طور عجیبی خونه کوچکی واسه زنش میخره و ماشینش ب نام خانومش میزنه و طلا میخره خواهرای نامزدم رابطه خوبی با زن باباشون ندارن (نامزدم یکسال و نیم باهاشم خیلی خوبه اهل قهر نیست قهرم بکردیم نهایت یکی دو روز) اما یکبار چندمرت پیش ما زن‌باباش و باباش رو دیدیم فرداش نامزدم بی‌دلیل کات کرد و بعد دوماه خودم رفتم منت کشی و اخرین بار هم زن‌باباش رو یکماه پیش دیدیم و بازم بطور عجیبی ۲ساعت بعدش نامزدم بی‌دلیل رفت و کات کرد تا الان کاتیم😭😭😭😭نمی‌دونم طلــ..ـسم و دعا میکنه یا چشمش شوره و قدمش سنگین هروقت مارو میبینه اینجوری میشه بی‌دلیل مامزدم میذاره میره😭😭😭😭تروخدا بگیم چیکارکنم؟یک خانومی هست که اهل روستا هست و خیلی معتقد (مذهبی نیستا خیلی اهل قران و دعا هست نمیدونم چجوری بگم متوجه بشید) نمیخوام تهمت بزنم یا تو گردن خودم بکنم شاید کاری نکنه یا چشمش شوره که اینجوری میهش اما داره دیوونه میشم چیکاربکنم؟؟؟😭😭(بابای نامزدم مشکلی نداره ک بخوام بگم رفته به باباش چیزی گفته)

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یکسال و نیم باهمیم هروقت قهر میکردیم طول نمیکشید بعدش اوکی میشد اما این زنه نمیدونم چرا اینجوزیه😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از خودش نمیپرسی چشه  براچی خواستگاریت نمیاد؟ زن بابات چند سالشه؟نامزدت چند سالشه؟

دوتامون شرایطش اصلا نداریم

زن بابای اونه ن زن‌بابایه من

من۱۹اون۲۳

زنه چ حسی بهت داره؟رابطش با تو چجوره؟رابطش با نامزدت چجوره؟

تاحالا باهاش برخورد نداشتم

نامزدم کلا ادم بسازی هست باکسی کاری ندارع