rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 عنوان بی بی چک ده روز قبل پریودی هاله خیلی کمرنگ 2956 بازدید | 11 پست سلام خانما ده روز ب پریودم مونده صبح بی بی چک زدم بعد چند ساعت هاله انداخت بنظرتون مثبته؟؟ آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن 1402/08/14 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18054 برای ۵ روز قبل از تاریخ پریود هاله انداخت باردار بودم من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یاسینازی عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 1089 بعیده احتمالا خط تبخیر باشهاخه به این زودی بتا اونقد بالا نمیره که بی بی نشون بده خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 بعیده احتمالا خط تبخیر باشه اخه به این زودی بتا اونقد بالا نمیره که بی بی نشون بده زیر شیر آب گرفتم رنگش نرفت اگ خط تبخیر میبود باید رنگش میرفت آخه آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 52595 اره اگه همون لحظه افتاد مثبته مال منم چند روز قبل موعد مثبت شد دوباره امتحان کن هر روز پررنگ تر میشه فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
barangham عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 نمیخوام نا امیدت کنم ولی فکر نکنم درست باشه برا منم زیاد اینطوری هاله مینداخت ولی سر وقتم پریود میشدم بعدم ۱۰ روز مونده به پریودی خیلی زیاده
یاسینازی عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 1089 زیر شیر آب گرفتم رنگش نرفت اگ خط تبخیر میبود باید رنگش میرفت آخه اخه میگید بعد چن ساعت افتاد میگن بعد یه ربع درست نیست حالا باز روزهای بعد امتحان کنید ان شالله هرچی خیره همون بشه خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 نمیخوام نا امیدت کنم ولی فکر نکنم درست باشه برا منم زیاد اینطوری هاله مینداخت ولی سر وقتم پریود میشد ... رابطه محافظت نشده داشتم دقیق روز تخمک گذاریم... فردا دوباره تست میزنم ببینم چی میشه آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 اخه میگید بعد چن ساعت افتاد میگن بعد یه ربع درست نیست حالا باز روزهای بعد امتحان کنید ان شالله هرچی ... آره.... ان شا الله آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
barangham عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 رابطه محافظت نشده داشتم دقیق روز تخمک گذاریم... فردا دوباره تست میزنم ببینم چی میشه زود به نظرم خودت رو اذیت نکن من دوساله اقدامم نمیشد اخرش رفتم عکس رنگی فهمیدم لوله هام چسبندگی داشتن برام دعا کن این ماه بگیره دیگه