2777
2789

سلام خانما ده روز ب پریودم مونده صبح بی بی چک زدم بعد چند ساعت هاله انداخت بنظرتون مثبته؟؟  

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

برای ۵ روز قبل از تاریخ پریود هاله انداخت باردار بودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعیده  احتمالا خط تبخیر باشه اخه به این زودی بتا اونقد بالا نمیره که بی بی نشون بده

زیر شیر آب گرفتم رنگش نرفت اگ خط تبخیر میبود باید رنگش میرفت آخه

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

اره اگه همون لحظه افتاد مثبته 

مال منم چند روز قبل موعد مثبت شد 

دوباره امتحان کن هر روز پررنگ تر میشه 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

زیر شیر آب گرفتم رنگش نرفت اگ خط تبخیر میبود باید رنگش میرفت آخه

اخه میگید بعد چن ساعت افتاد میگن بعد یه ربع درست نیست حالا باز روزهای بعد امتحان کنید ان شالله هرچی خیره همون بشه

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
نمیخوام نا امیدت کنم ولی فکر نکنم درست باشه برا منم زیاد اینطوری هاله مینداخت ولی سر وقتم پریود میشد ...

رابطه محافظت  نشده داشتم دقیق روز تخمک گذاریم... فردا دوباره تست میزنم ببینم چی میشه

اخه میگید بعد چن ساعت افتاد میگن بعد یه ربع درست نیست حالا باز روزهای بعد امتحان کنید ان شالله هرچی ...

آره.... ان شا الله

رابطه محافظت  نشده داشتم دقیق روز تخمک گذاریم... فردا دوباره تست میزنم ببینم چی میشه

زود به نظرم 

خودت رو اذیت نکن 

من دوساله اقدامم نمیشد اخرش رفتم عکس رنگی فهمیدم لوله هام چسبندگی داشتن برام دعا کن این ماه بگیره دیگه