2777
2789
عنوان

لاغرترین ها

70 بازدید | 11 پست

چجوری بشدت لاغرین؟سن و وزنتون؟؟؟ قد۱۶۰وزن زیر۵۰لاغره؟ یا زیر، ۴۰؟بنظرتون وزن لاغر مانکن واسه ۱۶۰ک مریضم نشی چیه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن الانت چقدره؟

💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕

منم ۱۵۶ وزنم ۴۶ونیم میخام ۵۰ بشم

خیلی لاغری؟؟

هیکلت ارزومه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من ۱۵۸ ام ، ۴۶ کیلو میخوام بشم ۴۲

خیلی لاغری بیش حده

وزن الانت چقدره؟

یک کاربری نوشته بود امگاسه میخورد لاغرشده بود امگاسه واسه بالابردن سوخت وسازبدن خوبه. کمبودبعضی ویتامین هاهم باعث چاقی هست. تونت سرچ کن بخون .واینکه حتماقندوشکر روحذف کن. مالاغرطبیعی هستیم بدون رژیم وورزش هرچی بخوریم تاثیرنداره.

💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕

یک کاربری نوشته بود امگاسه میخورد لاغرشده بود امگاسه واسه بالابردن سوخت وسازبدن خوبه. کمبودبعضی ویت ...

شکم وپهلوداری؟

شکم وپهلوداری؟

والا پهلو ن کمر باریکم شکم دارم و باسن خیلی پر